Victor Slav și noua lui iubită se întrec în forme generoase: lui i-a crescut burta, ei sânii!

Publicat: 02 Jul. 2020, 20:24 Vedete

E… hai că nu e chiar atât de grav să spui despre Victor Slav că e fostul Biancăi, cum nu e chiar atât de ieșit din comun să spui despre actuala că e… „porno iubita”!

Ca să tratăm speța cu seriozitate, spunem că vedeta Kanal D a căzut din lac în puț… atunci când vine vorba despre amor. După ce a trăit mult și bine alături de Anda Adam, s-a împiedicat până a căzut și s-a lovit de Bianca Drăgușanu. Cu dumneaei a asigurat perpetuarea speciei, frumoasa Sofia, care le umple viața. Și, pe bună dreptate, e un copil minunat, trebuie să recunoaștem.

Acum, după veșnicul du-te vino din relația cu Drăgușanu – du-te că nu te mai vreau, vino că m-am răzgândit – Victor Slav s-a lipit de o blondă erotică.

Pe tiparul primelor două foste: botox, implanturi, blond, atitudine și good vibe, actuala iubită a lui Victor Slav este, parcă, ceva mai rezervată la capitolul apariții media. Vedem ce-o mai fi, până atunci „ne bucurăm” de inspirația colegilor, paparazzi CIAO.RO, care i-au surprins pe cei doi, prin oraș, cu ceva drumuri… administrative.

Cei doi, împreună cu un alt prieten, au avut ceva treburi de rezolvat la furnizorul de cablu, o situație care părea destul de importantă dacă ar fi să ne inspirăm după mimica celor trei. Altfel… Victor Slav tocmai și-a achiziționat propria casă, după niște ani în care a avut grijă de casele doamnelor din viața lui.

Grijile i-au luat însă toate gândurile și privirile, iar apetisanta lui iubită, care a ieșit din mașină cu un decolteu extrem de adânc și generos, a fost mai degrabă ignorată de fostul prezentator.

Pe Ela, actuala blondă a lui Victor Slav, o cunoaște multă lume bună de prin oraș. Frumoasă de pică, tânăra nu are cum să treacă neobservată, mai ales că are și un job care o ajută în acest sens. Blonda lucrează la o terasă ca și hostess și este deja acceptată de familia stimatului Slav, după cum singur declara în exclusivitate pentru cancan.ro.

”Ne înțelegem foarte bine. Am dus și încă ducem pandemia împreună. Avem planuri mari împreună. Trebuie să ne reinventăm și vrem să demarăm niște business-uri online. Da, am prezentat-o familiei. Este o relație normală. Familia mea o cunoaște. Încercăm să nu scoatem această relație în evidență. Ea este o fată normală și nu dorește să iasă în evidență”.

Publicat: 02 Jul. 2020, 20:24 Vedete
Pe aceeași temă