Victor Slav a dat-o de gol! Motivul pentru care Bianca Drăgușanu nu locuiește cu fetița ei

Publicat: 05 Nov. 2019, 18:08 News 3

După ce foarte multă lume a observat că Bianca nu apare foarte des alături de fetița ei, Victor Slav vine și face lumină în acest caz!

Ultima perioadă a fost foarte agitată pentru Bianca Drăgușanu, care a decis chiar să divorțeze de Alex Bodi, deși s-au căsătorit în urmă cu doar trei luni. Așa cum poate mulți și-au dat seama, programul încărcat al vedetei nu prea îi permite să stea pe-acasă, așa că foarte rar a mai fost văzută lângă fetița ei.

Victor Slav, tatăl ei, a lămurit acest aspect, explicând că Sofia este crescută de mama Biancăi, acolo unde și locuiește.

Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”, a declarat Victor Slav pentru viva.ro.

Publicat: 05 Nov. 2019, 18:08 News 3
Pe aceeași temă