Vica Blochina, dezvăluiri despre posibila relaţie cu Alex Bodi: ‘Noi ne-am mai văzut de multe ori’

Publicat: 11 May. 2021, 10:51 Vedete

În urmă cu câteva zile, Vica Blochina a publicat câteva imagini alături de Alex Bodi care au creat multe controverse. Blondina a ţinut să lămurească acest subiect şi a vorbit sincer despre relaţia pe care o are cu fostul soţ al Biancăi Drăguşanu.

Vica Blochina s-a filmat zilele trecute alături de Alex Bodi într-un restaurant de fiţe din Bucureşti. Cei doi se simţeau extrem de bine împreună, iar dovadă au stat imaginile în care amândoi erau cu zâmbetul pe buze.

Cu toate acestea frumoasa blondină a explicat faptul că între ea şi controversatul milionar nu există nimic altceva decât o relaţie de prietenie.

„Noi ne știm, suntem prieteni și mi-a părut bine să-l revăd, dar nu am nicio treabă cu el. Am ieșit la masă aseară cu prieteni comuni. Noi ne-am mai văzut de multe ori, dar nu se pune problema de așa ceva”, a declarat Vica Blochina, pentru Cancan.ro. 

Dezvăluiri halucinante despre celebrul afacerist

Alex Bodi şi Bianca Drăguşanu au avut o relaţie presărată cu multe certuri şi scandaluri. Cei doi şi-au aruncat cuvinte şi acuzaţii dure de-a lungul timpului.

În urmă cu câteva luni, în spaţiul public a apărut un zvon potrivit căruia afaceristul ar fi încercat să îşi pună în pericol viaţa, după ce blondina l-a anunţat că vrea să divorţeze. Acest lucru a fost confirmat se pare şi de o persoană apropiată celor doi, care susţinea faptul că în filmarea respectivă afaceristul s-ar fi rănit singur, în timp ce o implora pe blondină să nu plece de lângă el.

Mai mult decât atât, acesta ar fi amenințat că se sinucide dacă blondina se desparte de el.

„Bodi a încercat să-și taie venele pentru Bianca, folosind un cercel în formă de cruce. Există filmare cu el plin de sânge, în timp ce obsedat repeta că dacă se ajunge la divorț o să se sinucidă. Urma și-a ascuns-o cu unul dintre ceasurile lui scumpe, cu care este obișnuit să epateze”, au declarat pentru FANATIK, surse apropiate celor doi.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 May. 2021, 10:51 Vedete
Pe aceeași temă