Viața zbuciumată a lui George Michael! A avut mulți parteneri intimi, a făcut o avere, iar înainte de moarte i-a fost frică de un singur lucru

Publicat: 25 Jan. 2021, 15:20 Vedete

George Michael s-a stins din viață în data de 25 decembrie 2016, în Marea Britanie. Celebrul cântăreț a murit la vârsta de 53 de ani.

George Michael a avut o carieră împresionantă, a cucerit inimile oamenilor și s-a dedicat muncii sale până în măduva oaselor. Însă, o veste cumplită a șocat globul: artistul a murit pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, în urmă cu patru ani. Pe lângă cariera incredibilă pe care și-a creat-o de-a lungul anilor, în atenția presei a fost și viața personală a artistului, cunoscându-se detaliul că acesta a avut în palmares relații și cu femei, și cu bărbați. El ar fi avut chiar până la 500 de parteneri sexuali în doar 7 ani. Totuși, înainte să moară, artistul era chinuit de gândul că ar fi putut transmite vreo boală.

„Când intru într-un restaurant, verific femeile înaintea bărbaţilor, pentru că sunt mai pline de farmec”, spunea cântăreţul în urmă cu mult timp, arată Ok Magazine.

Înainte să fie într-o relație serioasă cu Anselmo Feleppa, cântărețul mărturisea că obișnuia să întrețină relații intime cu multe femei. După ce partenerul lui a fost diagnostica cu SIDA, a încetat să mai aibă aventuri, pentru a nu răspândi boala. El a mărturisit într-un interviu că partenerul lui îl făcea mândru de sexualitatea sa. La începutul anilor 1990, bărbatul a murit, astfel că artistul a intrat într-o stare de depresie, pe care a descris-o drept „o gaură neagră şi adâncă”, începând să consume droguri. Abia după trei ani a reușit să își revină și a început o relație cu Kenny Goss, iar în 2006 anunța că vor să se căsătorească. După o relație de 13 ani, cei doi s-au separat (în 2011).

„Obişnuiam să am relaţii cu destul de multe femei, dar nu am simţit niciodată că s-ar putea transforma într-o legătură, pentru că eram gay. Am decis că trebuie să mă opresc, ceea ce am şi făcut când am început să-mi fac griji cu privire la SIDA. Nu am vrut să mă culc cu o femeie fără să-i spun că sunt bisexual”, spunea Michael în interviu. Totuși, timp de trei ani, el a avut o relație cu Kathy Yueng, cea care apare și în ”I Want Your Sex”.

”Kathy are un aspect superb, dar asta este important, ci faptul că este mereu acolo, întotdeauna disponibilă. Cred că dacă te culci cu multe fete, nu te dezvolţi prea mult ca persoană. Relaţia mea cu Kathy m-a schimbat foarte mult. M-am dezvoltat. Am devenit mai pozitiv. Mă pot concentra mai mult pe cariera mea şi pe lucrurile care sunt importante pentru mine”, mai zicea el.

George Michael a murit în ziua de Crăciun

George Michael a murit pe 25 decembrie 2016 în reşedinţa sa din Goring-on-Thames, Oxfordshire, în sud-estul Marii Britanii, iar, potrivit medicilor legişti, cauza decesului a fost insuficienţa cardiacă.  Cântăreţul britanic a fost înmormântat la trei luni după ce a murit, iar ceremonia a fost una privată la care au participat doar rudele şi câţiva prieteni apropiaţi ai cântăreţului.

Ce face iubitul lui George Michael la 3 ani de la moartea artistului 

Hairstylistul Fadi Fawaz (46 de ani), ultimul iubit al cântăreţului George Michael, decedat în 2016, a fost arestat în urmă cu ceva timp, după ce a distrus casa artistului, în valoare de peste şase milioane de dolari. Fadi Fawaz şi George Michael au avut o relaţie de cinci ani, relaţie care s-a sfârşit  odată cu decesul artistului.

„A fost şocat când a aflat că nu i-a lăsat nimic şi crede că nu e corect. Se gândeşte la o cale de a contesta testamentul şi e hotărât să obţină ceea ce crede că i se cuvine“, spunea un apropiat al cuplului despre planurile ultimului iubit al regretatului star.

Sursă foto: capturi video Youtube 1, 2

Publicat: 25 Jan. 2021, 15:20 Vedete
Pe aceeași temă