Viaţa lui Smiley s-a schimbat radical în pandemie: „Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau”

Publicat: 25 Jun. 2021, 13:40 Vedete

Smiley este fără doar şi poate unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Din nefericire în perioada pandemiei nu a mai putut să îşi bucure fanii cu concertele sale, însă daca pentru mulţi situaţia din întreaga lume a venit numai cu lucruri negative, se pare că pentru celebrul cântăreţ această perioadă a fost şi una benefică.

În cadrul unui interviu recent, partenerul Ginei Pistol a vorbit despre schimbările care s-au produs în viaţa sa în timpul pandemiei. Atât din punct de vedere profesional, cât şi sentimental Smiley a povestit pentru revista Viva faptul că era necesar să facă unele schimbări radicale.

„Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau”

”Eu mereu am fost un om care a încercat să ia partea bună a lucrurilor, să mă gândesc la lecția care vine la pachet cu fiecare întâmplare și mi s-a părut un moment bun să repar lucrurile care o luaseră razna și în viața mea. Mă refer la relația mea cu timpul, la implicarea în zeci de proiecte în același timp din dorința de a face cât mai mult și cât mai bine, fără să țin cont de granițe, de ceas sau de calendar. Pe lângă situația apăsătoare din industrie, în care echipe uriașe de oameni s-au trezit fără muncă și fără perspectiva ei, și pe lângă temerile legate de sănătate și de reguli de distanțare care ne-au ținut departe de mulți dintre cei de care ne era dor, eu m-am reîntâlnit cu liniștea, cu chitara, cu sculele mele de înregistrări de acasă, cu zilele fără fugă și cu nopțile cu inspirație. Am făcut lucruri care am constatat că îmi lipseau. Ca să nu mai spun despre vestea venirii pe lume a fetiței noastre, care ne-a umplut prezentul, dar și orizontul de o grămadă de senzații, perspective, gânduri, stări, sentimente minunate, de tot felul. Mereu mi-au plăcut culorile, dar iată cum viața a căpătat și nuanțe de roz în ultimul an”, a declarat Smiley.

Cât despre relaţia sa cu Gina Pistol, Smiley se declară un bărbat împlinit. Mai mult, venirea pe lume a fiicei lor, Josephine a fost cea mai mare bucurie pe care a simţit-o vreodată.

”Eu sunt un om fericit, cu familie, fără nicio temere sau reținere. Mă bucur din plin de ceea ce am alături de mine și dorința mea este să avem o viață frumoasă împreună”, a spus el. ”Mi-am dat seama că Josephine va fi bine, dacă Gina este bine, liniștită și odihnită. Mi se pare esențial rolul mamei în viața bebelușului și am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi să am grijă de Gina, de starea ei de bine. Eu așa mi-am propus și asta încerc zi de zi, sper să-mi și iasă”, a încheiat Smiley.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Jun. 2021, 13:40 Vedete
Pe aceeași temă