Viata de vedeta. Maria Simion: “Nu mai cred in casatorie”

Publicat: 17 Jan. 2017, 10:08 Vedete
Viata de vedeta. Maria Simion: “Nu mai cred in casatorie”

Au trecut 2 ani de cand vedeta Antenei Stars a divortat de sotul ei, cel cu care are o feita (Alexia), si chiar daca in prezent si-a refacut viata si totodata si-a regasit si linistea in bratele unui om de afaceri, Maria Simion nu vrea sa mai imbrace rochia de mireasa.

 “Nu mai cred in casatorie. Sunt de parere ca un act nu leaga doua persoane, iar eu sunt exemplu viu. Eu si actualul meu iubit am mai fost casatoriti asa ca stim ce presupune o casatorie. Daca va fi sa mai am un copil, e binevenit. Am ajuns la o varsta, iar dincolo de orice pentru mine este foarte importanta linistea sufleteasca”, ne-a spus Maria Simion.

Multe cupluri nu mai rezista si se despart foarte rapid, iar Maria este de parere ca aceste lucruri se intampla pentru ca oamenii nu mai lupta pentru iubirea lor si se focuseaza pe cu totul alte lucruri, iar lipsa de tolreanta nu mai exista.

Eu nu pot spune care este secretul unei casnicii perfecte pentru ca daca stiam nu ajungeam la divort. Cred ca este importanta iubirea, respectul si echilibrul”, ne-a mai declarat vedeta Antena Stars.

Maria Simion prezinta emisiunea “Wonderlife” de la Antena Stars. Din vara acestui an, se iubeste cu un om de afaceri, iar cei doi s-au mutat impreuna la scurt timp dupa ce au inceput povestea de dragoste.

Publicat: 17 Jan. 2017, 10:08 Vedete
Pe aceeași temă