Viata de star! Cum se distreaza Fergie, John Legend, Bon Jovi sau Cindy Crawford dupa sarbatori

Publicat: 13 Jan. 2017, 15:01 Vedete
Viata de star! Cum se distreaza Fergie, John Legend, Bon Jovi sau Cindy Crawford dupa sarbatori

Fergie  se distrează în Hawaii, alături de familie
În timp ce unii nu știu cum să se ferească mai bine de frig, Fergie și-a luat soțul și fiul și au plecat în Hawaii pentru a se bucura de o scurtă vacanță.  Cântăreața a fost toată numai un zâmbet, cum este și normal să fii în vacanță. Fergie este căsătorită din 2009 cu actorul Josh Duhamel și au împreună un băiețel, pe Axl Jack (3 ani).

John Legend este nedespărțit de bodyguarul lui
John Legend și soția lui, Chrissy Tigen, au fost fotografiați, în Insula St. Barts, alături de fiica lor, Luna, dar și de bogyguardul cântărețului. Ca să fie sigur că familia lui este ferită de orice pericol, John Legend a preferat ca bodyguardul să fie permanent alături de el și de familia lui.

Jon Bon Jovi și-a pierdut farmecul de altădată
Dacă până acum făcea furori cu aspectul său fizic de invidiat, iată că acum  este aproape de nerecunoscut. Aflat în vacanță în St. Barts, Jon Bon Jovi a fost fotografiat  în timp ce se afla pe o barcă alături de prietenii lui. Cântărețul a fost greu de recunoscut si asta pentru pe lângă kilogramele în plus, acesta are și părul alb, semn că trecerea timpului și-a pus amprenta asupra lui.

Cindy Crawford are 50 de ani, dar pare de 20
Cindy Crawford plecat într-o binemeritată vacanță alături de soțul ei, Rande Gerber, și cele două fiice, Kaya Jordan (15 ani) și Presley Walker (17 ani). Cu toate că are 50 de ani, silueta ei de invidiat o face să pară mult mai tânără și aproape că pentru cele două fiice pare mai degrabă o soră mai mare decât o mamă. Și cum așchia nu sare departe de trunchi, fiica mai mică a e ei, Kaya, cochetează și ea cu modelingul.

Heidi Klum și-a învățat băiatul să schieze
În timp ce unele vedete preferă să îți petreacă vacanța de iarnă în țări călduroase departe de frig, Heidi Klum a mers cu băiatul, pe Joan (10 ani), în Aspen,  pentru a-l învăța să schieze. Ca o mamă grijulie nu l-a scăpat nici o clipă din ochi cu toate că acesta nu i-au dat acesteia motive de îngrijorare.  Heidi Klum are patru copii: pe Helene (12 ani), pe Joan (10 ani), pe Henry (11 ani) și pe Lou ( 7 ani).

Hilary Duff, vacanță alături de fiul ei
Cum este sezonul vacanțelor, iar toate vedetele profită din plin, actrița Hilary Duff a plecat cu fiul ei, Luca, în vacanță în Hawaii.  Luca (4 ani) a învățaț și el să facă surfing, lucru care a bucurat-o foarte tare pe Hilary, mai ales că și ea practică acest sport, iar mai nou fiul ei îi ține companie.

Publicat: 13 Jan. 2017, 15:01 Vedete
Pe aceeași temă