Viața cu gemeni nu este ușoară, dar Alina Laufer știe cum să-și mențină energia: ”Daca mă apucă ceva, vreo depresie, mă apuc și fac…”

Publicat: 20 iun. 2022, 17:53 Autor: Maria Apostol Vedete

Pe Alina Laufer am întâlnit-o la cea de-a doua ediție a evenimentului „Gala Femeilor Remarcabile”, ce a avut loc în Sala Tronului a Palatului Regal, Muzeul Național De Artă al României. Ea ne-a povestit cât de mult i s-a schimbat viața după ce a născut gemenii, dar și cum gestionează momentele în care simte epuizată. 

CIAO.RO: Cum ai reușit să fugi de-acasă pentru a participa la această gală?

Ăsta e cel mai important subiect. L-am lăsat pe Ilan, dar trebuie să coordonez totul de la distanță, prin telefon. Karina mă sună, are tot felul de pretenții să rămână la prietene. Deci nu pot să lipsesc o clipă…

 Sunt bine cei mici?

Alina Laufer: Foarte bine, sănătoși, acum merg de-a bușilea, ceea ce este criminal. Trebuie să alerg după ei… Îi ducem în parc, la locurile de joacă, avem o rutină și un program de la care nu ne abatem, cu sfințenie. Îl respectăm.

Care ar fi programul?

Ne trezim dimineața, ne pregătim de creșă, ajungem la creșă. După creșă avem în fiecare zi plimbarea în parc, care durează o oră și jumătate. După ne întoarcem, mâncare, băiță încă în fiecare seară, și somnic.

Cât sunt la creșă poți să-ți mai faci treburile tale…

Da, până la 15.00 când mă duc să o iau pe Carina de la școală, după aceea pe ei de la creșă. Am totuși câteva ore în care încerc să-mi fac lucruri pentru mine.

Ești una din mămicile eroine, să spunem… ai stat atât de mult în spital cu copiii…

Asta n-a fost neapărat problema, crede-mă, la cât mi-am dorit copiii ăștia aș fi stat mult mai mult. Nu am avut nici depresie postnatală. O fi firea mea mai pozitivă și trec altfel peste lucruri. Fie mi-am dorit foarte mult să am copiii… dar n-am timp de depresii. Daca mă apucă ceva, vreo depresie, mă apuc și fac puțină ordine prin casă și-mi trece.

 Îți mai dorești copii?

Da, aș mai face, dar nu 2 odată. A fost destul de greu, pentru ei în primul rând. Și acum, recunosc, că și pentru noi a fost greu. După ce i-am născut, când erau bebeluși, a fost destul de complicat… Vorba lui Ilan, nu faci totul la dublu, faci la puterea a doua. Este la pătrat. Totul este mult mai greu. Nici nu vreau să-mi închipui cum este cu tripleți.

Ce planuri aveți de vacanțe pentru vara asta?

Alina Laufer: Am fost deja cu ei, în Egipt, în Turcia. Vacanțe all inclusive pentru familii cu copii, să putem să ne descurcăm. Undeva unde sunt toate condițiile. Ei s-au simțit foarte bine. Din nou și acolo am avut un program și o rutină stabilită. De la care dacă ne abăteam puțin plăteam prețul după aceea. Dar, de fiecare dată încercăm să-I ținem într-un echilibru.

Publicat: 20 iun. 2022, 17:53 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă