Viața bate filmul pentru Mihai Morar! Fetița lui, Roua, a fost bolnavă rău! “De la moartea bunicilor mei, n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta…”

Publicat: 14 ian. 2023, 12:30 Autor: Dora Bazavan Vedete

Mihai Morar nu a avut parte de un final de an prea fericit! Nici bine nu a ajuns la Oradea, în Orașul faptelor bune că a stat doar o zi alături de colegii săi. Și a fost nevoit să facă cale întoarsă la București.  

Asta pentru că un motiv urgent din familia sa i-a dat mari bătăi de cap. Pe 15 decembrie a primit cea mai proastă veste de până acum. Și anume, mezina familiei, Roua, lumina ochilor lui, a fost internată de urgență.

Viața bate filmul pentru Mihai Morar!

La doar 3 ani, fiica omului de radio și televiziune a fost salvată de la ce putea fi mai rău. Medicii au fost pe fază chiar dacă Roua și mămică ei s-au internat într-un spital de stat. Din această cauză, pentru că familia sa a fost greu încercată de la jumătatea lunii decembrie încolo. Timp de trei săptămâni – o lună, Mihai Morar a stat departe de tot ceea ce înseamnă radio și social media. Pentru că nu s-a mai putut concentra decât pe ceea ce se întâmpla cu fetiță lui.

„Cu 4 zile mai devreme, vorbeam dacă să meargă sau să nu meargă la prima ei serbare de la grădiniță. Iar acum diagnosticul era de pneumonie cu acumulare mare de lichid. Roua și mama ei sunt urcate în ambulanță, traversează tot orașul și ajung la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Marie Curie.

Fetița lui, Roua, a fost bolnavă rău!

Mi se părea că e prea mult pentru un copil, într-o singură zi. Roua nu văzuse vreun salon de spital sau vreo cameră de gardă până la vârsta ei. Ambulanțele erau doar niște jucării din camera ei, în niciun caz o realitate, numai că realitatea era mai dură de atât. La Marie Curie am aflat ce o așteaptă pe Rouă. Pneumonia era atât de agresivă încât medicii au hotărât să o opereze pentru a-i drena lichidul din plămâni. Nu știu când v-ați simțit voi neputincioși ultima oară, dar neputința de a face ceva pentru copilul tău bolnav este, sigur, cel mai greu de dus dintre toate neputințele. Cred că de la moartea bunicilor mei n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta”, a dezvăluit Mihai Morar în primul episod din 2023 al podcastului său “Fain&Simplu” de pe youtube, un podcast monolog, de altfel, în care vedeta a ales să povestească despre calvarul prin care a trecut în ultima lună din an.

“De la moartea bunicilor mei, n-am primit un mesaj mai dureros decât ăsta…”

Mihai Morar este încă uimit de faptul că micuța lui este bine acum deși a fost internată, operată și salvată într-un spital de stat.

„Roua a fost operată, tratată și salvată într-un spital de stat, fără niciun telefon, fără nicio intervenție. Pacienta s-a numit Roua Morar, nu fiica lui Morar. Știu că e la modă să dărâmi sistemul de sănătate, și așa șubred, dar în sistemul de stat există oaze de umanitate, cum e locul ăsta în care a fost fiica mea”, a mai spus Morar, în cadrul podcastului său.

Publicat: 14 ian. 2023, 12:30 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă