Veşti de ultimă oră despre Irina Rimes! Cum se simte artista după ce a fost operată de urgență!

Publicat: 01 ian. 2020, 10:58 Autor: Elena Vedete
Veşti de ultimă oră despre Irina Rimes! Cum se simte artista după ce a fost operată de urgență!
Sfârșitul de an a venit cu vești proaste pentru Irina Rimes. Artista a ajuns de urgență la spital, chiar înainte de Revelion.

Anunțul a fost făcut de vedetă prin intermediul rețelei de socializare Instagram, acolo unde a postat mai multe filmulețe prin care își anunță fanii că nu își mai poate onora programul de Anul Nou.

“Bună dimineața, dragii mei. Bine, mai puțin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunț că programul meu din seara asta de la Iași se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate.

Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operație. Să-mi țineți pumnii și vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus Irina Rimes pe story.

Cum se simte Irina Rimes după operaţie

Imediat după ce Irina Rimes a ieșit din sala de operație, o persoană apropiată ei a declarat pentru protv.ro că operația a decurs bine, artista se simte bine și va fi externată în scurt timp.

Publicat: 01 ian. 2020, 10:58 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă