Vești de ultimă oră despre cea mai bătrână mamă din România! Fiica Adrianei Iliescu a făcut anunțul

Publicat: 02 iun. 2022, 14:07 Autor: Maria Apostol General

După o perioadă în care nimeni nu mai știa nimic despre Adriana Iliescu, supranumită ”cea mai bătrână mamă din România” (pentru că a născut la 66 de ani), fiica ei a rupt tăcerea și a vorbit despre schimbările care au avut loc în ultimele luni. 

Adriana Iliescu a împlinit 84 de ani pe data de 31 mai, și încă se poate bucura de reușitele fiicei ei în vârstă de 17 ani. De o perioadă bună de timp ea a dispărut din atenția publică, lăsând loc zvonurilor că starea de sănătate i s-ar fi deteriorat, dar și că ar avea probleme cu banii din cauza unei executări silite.

Fiica Adrianei Iliescu a făcut primele declarații după o perioadă în care s-au speculat multe variante. Un gest total neașteptat, ținând cont că Adriana Iliescu a vorbit mereu în numele ei și nu a lăsat-o să vorbească în public decât în prezența ei.

Mândră însă de reușitele fiicei ei, care a absolvit liceul ca șefă de promoție, aceasta i-a permis să-și dezvăluie planurile de viitor.

Nu m-am considerat niciodată o mică vedetă. Dimpotrivă, am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori, însă, am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a declarat Eliza Iliescu pentru impact.ro.

Din ce pensie trăiește cea mai bătrână mamă din România

După o viață în care a muncit ca profesoară, Adriana Iliescu a recunoscut că nu este mulțumită de suma primită. Dar este recunoscătoare pentru că își poate creșe fiica.

Nu ne-a fost ușor, dar am trecut împreună prin toate. Am trăit din pensia mea de profesor. Aș adăuga chiar profesor universitar. Dar și din indemnizația pe care o primesc de la Uniunea Scriitorilor. Adică ceva în jurul a 2.000 de lei.

Nu dau amănunte, însă una peste alta nu este vorba decât despre o pensie amărâtă. Ne-am gospodărit cu cât am avut și nu am cerut nimănui nimic”, a spus Adriana Iliescu într-un alt interviu.

 

 

 

 

Publicat: 02 iun. 2022, 14:07 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă