Vestea zilei despre Nea Mărin! Familia a făcut anunțul: „Vedem mai departe ce are de făcut”

Publicat: 30 mai 2023, 13:30 Autor: Camelia Vedete

Este vestea zilei despre Nea Mărin. Familia artistului a făcut anunțul despre retragerea lui din televiziune și nu numai.

Nea Mărin este cunoscut și iubit de toată România. Ei bine, acum a venit momentul ca vedeta TV să își depună dosarul de pensie. Cu toate acestea, Alex Leonte, nepotul lui spune că Nea Mărin va rămâne la fel și își va continua activitatea ca și coregraf.

„El iese la pensie, teoretic. Practic, niciodată nu o să iasă. Într-adevăr, a făcut vârsta de pensionare, vedem mai departe ce are de făcut. Dosarul l-a depus, deci iese la pensie, e OK.

E blând cu concurenții. Unchiul meu e perfecționist, în general. Fiind berbec, nu exista să nu facă totul să fie ață atunci când avea un spectacol. Dacă nu era ață, era jale. Mâncai jar la propriu, nu altceva. Bineînțeles că avem amintiri și cu nuiaua, lucruri care se petrec și în ziua de astăzi. Acesta este el, acesta este felul lui de a fi, noi îl iubim extraordinar de mult și îl apreciem.”, a declarat Alex Leonte, pentru Ego.ro.

Nea Mărin, poveste tristă de viață

Nea Mărin, despre durerea din suflet pe care puțini i-o cunosc. Unicul lui fiu a murit imediat după naștere: „Am avut un băiat, dar a plecat repede!”

Nea Mărin, poveste tristă de viață. Nea Mărin, pe numele lui real Marin Barbu, este unul dintre cele mai îndrăgite și carismatice personaje din televiziunea din România.

Cunoscutul dansator și coregraf apare mereu cu zâmbetul pe buze în fața publicului, însă puțini știu drama prin care a trecut în urmă cu mai mulți ani. Pe atunci, Nea Mărin și soția lui au trăit cea mai grea durere pe care o poate trăi un părinte: să-și îngroape propriul copil.

Nea Mărin, despre durerea din suflet pe care puțini i-o cunosc. Unicul lui fiu a murit imediat după naștere: „Am avut un băiat, dar a plecat repede!”

Într-un interviu acordat la un post de televiziune, Nea Mărin a vorbit despre cea mai grea încercare din viața lui, una pe care s-a ferit să o aducă în discuție până acum. A fost momentul în care avea să devină tată de băiat, însă bucuria i-a fost spulberată mult prea repede. Fiul lui a murit la scurt timp după naștere. Citește tot articolul aici.

Publicat: 30 mai 2023, 13:30 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă