Vedete care și-au făcut implant de păr! Giga Popescu a fost primul, dupa care Traistariu si Maruta i-au calcat pe urme

Publicat: 03 May. 2017, 21:55 Vedete
Vedete care și-au făcut implant de păr! Giga Popescu a fost primul, dupa care Traistariu si Maruta i-au calcat pe urme

Există o vorbă populară care descrie plastic fenomenul de calviție la bărbați: „Părul deștept părăsește capul prost”. Sau o fi invers? Nici nu mai contează pentru că bărbații au acum la îndemână o operație prin care își pot pune păr. Și tot mai multe persoane publice au apelat la implantul de păr, iar rezultatele sunt spectaculoase.

Cătălin Măruță (38 ani)

Prezentatorul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV, a apelat și el la o astfel de intervenție. După ce Trăistariu, Raoul sau Ștefan Stan s-au operat chiar la el în emisiune, Cătălin a realizat că nu mai vrea nici el să aibă chelie, ci un păr bogat, așa cum avea în tinerețe când purta plete. Așa că în 2014 s-a supus intervenției chirurgicale. „Nu e mare chestie, e un lucru pe care l-am făcut prima dată la noi în emisiune. Sunt foarte mulți bărbați care au făcut asta, dar nu au vorbit sau nu se știe. Implantul de păr a devenit ceva normal, nu e absolut deloc dureros și trebuie doar să ai răbdare. Andra a fost cu mine și a stat lângă mine cele două zile, cât a durat”, a explicat Măruță.

Andrei Duban (44 ani)

Poți spune bancuri și poți face farse la TV și dacă ești chelios, dar Duban a vrut neapărat să aibă păr. Așa că, după vreo 7 ore de stat în sala de operaţie, actorului i-au fost scoase și apoi implantate mii de fire de păr. „Operația a durat vreo 7 ore, am fost anesteziat local. Am primit antibiotice pentru a nu face infecție. La o zi după operație am ieșit afară, deși nu trebuia. Cei cu probleme trebuie să își facă operația asta, nu doare deloc. Am fost împuns de 4000 de ori cu o sculă deșteaptă care smulge din partea de jos fire cu tot cu rădăcină și se pun deoparte. După ce adună 2000 de fire, asistenta separă rădăcinile. Apoi sunt implantate în funcție de cum crește părul, unghiul contează, trebuie să imite vârtejul”, a explicat Duban procedura la care a fost supus.

Dinu Maxer (40 ani)

Pentru că în ultimii ani succesul în muzică s-a apropiat de zero, Dinu Maxer a pus acest lucru și pe seama faptului că podoaba capilară l-a cam părăsit. Poate că a contat și asta, cu siguranță foarte puțin, dar dacă omul a simțit nevoie să aibă din nou păr, ce treabă avem noi? Mai ales că este foarte satisfăcut de rezultat: „Deşi am avut mari emoţii înainte de control, acum mă pot declara sută la sută mulţumit. Am scăpat de interdicţii, iar doctorul m-a asigurat că vindecarea a decurs exact aşa cum trebuia. Firele de păr s-au prins foarte bine în scalp, din ceea ce reiese că a fost o intervenţie chirurgicală reuşită. Medicul mi-a prescris un tratament medical sub formă de spumă, pe care trebuie să-l aplic de două ori pe zi pentru a trata firele de păr pe care le aveam. Mă bucur foarte mult că nu se observă nicio diferenţă între zona implantată şi restul firelor de păr”.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 May. 2017, 21:55 Vedete
Pe aceeași temă