Vedeta Metropola TV, Cristi Pulhac, un nou trofeu câștigat în echipamentul echipei Dinamo București

Publicat: 14 sept. 2021, 13:21 Autor: ileana.ghinea Life
Vedeta Metropola TV, Cristi Pulhac, un nou trofeu câștigat în echipamentul echipei Dinamo București

De pe terenul de fotbal, direct în studioul de televiziune. Un parcurs din care iese câștigător de fiecare dată. Erou în această poveste este nimeni altul decât fostul fotbalist de la F.C. Dinamo, Cristi Pulhac, care după ce s-a retras din fotbal a îmbrățișat o carieră în TV.

Pe lângă rolul de invitat permanent în emisiunea Sport Arena cu Alice Bodescu, program difuzat de Metropola TV, fostul fotbalist a primit o propunere de nerefuzat, propunere pe care a acceptat-o și care, iată, i-a adus o nouă performanță în echipamentul echipei Dinamo București. Cristi Pulhac este marele câștigător al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, el învingându-i în finală pe Anca Bucur, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy și Rikito.

„Am câștigat SPLASH!!! Vedete la apă 2021. A fost o experiență super frumoasă și am cunoscut, cu această ocazie, mulți oameni minunați, din producție, dintre concurenți, dar și antrenorii care au fost zi de zi alături de noi și au depus tot efortul să iasă un show grozav. M-am bucurat că l-am avut lângă mine pe Piticu, care m-a încurajat, m-a ambiționat și m-a făcut să îmi depășesc limitele. Vă mulțumesc!”, a scris Cristi Pulhac pe contul său de Instagram la finalul competiției.

Altfel, părerile pertinente pe care le are fostul jucător de la F.C. Dinamo București în materie de fotbal, pot fi urmărite în emisiunea „Sport Arena”, prezentată de Alice Bodescu, de Luni până Vineri, de 17:00 – 18:00. Sport Arena aduce zilnic, cele mai tari știri din sport, la Metropola TV. Zilnic, Alice Bodescu își dă întâlnire cu mari personalități din sportul românesc și discută subiectele de actualitate din domeniu.

 

Publicat: 14 sept. 2021, 13:21 Autor: ileana.ghinea Life
Pe aceeași temă