Vedeta Kamylle Marinho a fost gasita moarta! Ce s-a intamplat cu tanara

Publicat: 05 ian. 2019, 10:21 Autor: Simona Vedete

Tragedie mare in showbiz, dupa ce unul dintre cei mai cunoscuti influenceri digitali s-a stins din viata! Tanara avea doar 16 ani.

Kamylle Marinho a murit dupa o lupta de 2 ani cu cancerul. Sarcomul lui Ewing este o forma rara de tumoare osoasa maligna care cel mai des afecteaza copiii si adolescentii.

In cazul lui Kamylle, retroperitoneul a atins spatiul anatomic din spatele caviatii abdominale. Moartea tinerei a fost anuntata de mama ei, Paula Marinho, in decursul serii de ieri.

„Pentru toti cei care s-au rugat, au incurajatm ajutata…cu ultima suflareva scriu si va informez ca o parte din mine a plecat. Eu am dat, Dumnezeu a luat. Sa inteleg scopul lui Dumnezeu? Nu stiu. Poate intr-o zi. Stiu doar ca amintirea zambetului tau, credinta, dragostea si puterea ta ma vor sustine”, a scris Paula.

Vedeta Kamylle Marinho a fost gasita moarta

Vedeta Kamylle Marinho a fost gasita moarta

Kamylle Marinho era urmarita de 230.000 de oameni si era o celebritate in Brazilia. Pe 19 decembrie, aceasta a postat un mesaj pe Instagram a spus ca urmeaza sa fie intr-o coma indusa.

Ziua urmatoare a postat ultima ei poza pe retelele de socializare. In acea poza, apare alaturi de iubitul ei, Enzo Bremer.

Publicat: 05 ian. 2019, 10:21 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă