Vedetă Antena 1, accident grav de circulație! Prezentatoarea TV a ajuns de urgență la spital cu artera tăiată

Publicat: 01 sept. 2023, 09:47 Autor: Camelia Vedete

Vedetă Antena 1 a avut un accident grav de circulație! Prezentatoarea TV a ajuns de urgență la spital cu artera tăiată.

De ce lipsește Bianca Nuțu de la Neatza cu Răzvan și Dani! Astrologa a fost implicată într-un accident grav și a avut artera tăiată.

Astrologa se afla în vacanță, în urmă cu o săptămână, atunci când a avut loc incidentul din trafic. Vedeta a povestit pas cu pas ce s-a întâmplat și spune că își amintește perfect întreaga zi.

Vedetă Antena 1, accident grav de circulație!

Prin intermediul postării, ea a dezvăluit pas cu pas ce s-a întâmplat. De asemenea, astrologa de la Neazta cu Răzvan și Dani a adăugat și o serie de imagini realizare în urma impactului.

Din acestea, se poate observa că mașina în care se afla a fost extrem de avariată, iar ea a suferit răni severe.

„Cu o seară înainte de accident, am dansat pe nisipul cald. Nu aveam nicio grijă. A doua zi, la prânz, s-a produs tragedia. Am avut artera tăiată și am pierdut mult sânge. Pe 22.08.2023 am murit și m-am născut a doua oară. Dumnezeu m-a salvat, lucrând prin oameni”, a spus Bianca Nuțu, prin intermediul unui Instastory.

Prezentatoarea TV a ajuns de urgență la spital cu artera tăiată

Din fericire, acum este în afara oricărui pericol, însă trebuie să facă recuperare atât fizică, dar și consiliere psihologică, în urma traumei prin care a trecut. Acesta a mai ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături și au reșuit îi salveze viața.

„Medici, oameni care mă iubesc sau m-au cunoscut atunci, Ambasada României la Nairobi. Toți au sărit în ajutor. S-au rugat pentru mine. Sprijinul vostru a făcut diferența. Sunt în afara pericolului acum. Urmează o perioadă de recuperare și consiliere psihologică. Totul va fi bine!”, a mai spus astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, pe Instagram.

Care a fost prima ei mașină

„Îmi aduc aminte de prima mea mașină. Mă rog, era mașina tatălui meu. Am izbit-o într-o mașină de Poliție, dacă poți să-ți imaginezi. Și, atunci, au mai durat mulți ani până să-mi iau o altă mașină. Nu prea conduc. Aveam 19 ani. N-a reacționat prea bine, mai ales că tata lucra în Poliție și erau colegii lui. A fost urât. A fost o experiență neplăcută”, a povestit Bianca Nuțu la Neatza, în 2020.

Bianca Nuțu, de la Neatza, a vorbit despre importanța astrologiei în viața cotidiană

Bianca Nuțu prezintă rubrica Horoscop în cadrul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, la Antena 1. Le oferă oamenilor previziunile astrale zilnice, iar în cadrul unui interviu a vorbit despre importanța astrologiei în viața cotidiană.

„Astrologia funcționează ca o hartă. Având cunoștințe de astrologie sau apelând la un astrolog, vom ști care sunt acele perioade favorabile și când sunt momente mai delicate și ce anume am putea să facem ca să depășim acele blocaje. Oamenii au sentimentul că planetele ne controlează, însă planetele creează niște circumstanțe, iar dacă știi să le folosești, atunci poți naviga mult mai ușor prin viață”, a spus Bianca Nuțu pentru CaTine.ro.

Publicat: 01 sept. 2023, 09:47 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă