Valentina Pelinel, dezvăluiri din relația cu Cristi Borcea: ”Este un bărbat care știe să ofere…”

Publicat: 26 Sep. 2021, 10:02 Vedete
Valentina Pelinel, dezvăluiri din relația cu Cristi Borcea: ”Este un bărbat care știe să ofere…”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au aniversat, de curând, trei ani de căsătorie! În acest timp, au devenit părinții a trei copii și, potrivit spuselor Valentinei, și-au găsit echilibrul în cuplu. Soția fostului acționar de la Dinamo a oferit un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO și a scos la iveală detalii neștiute despre relația pe care o are cu soțul ei.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea își trăiesc relația departe de ochii curioșilor și sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viața de familie. Au împreună trei copii și sunt căsătoriți de trei ani, dar iubirea care îi unește este din ce în ce mai puternică, spune Valentina Pelinel. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, fostul model a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, dar și despre Milan, Indira și Rania.

Mai mult decât atât, după ce a stat o bună perioadă de timp departe de lumina reflectoarelor, Valentina Pelinel a mărturisit că se ocupă de afacerile familiei. Se pare că nu a renunțat niciodată la carieră, ci doar a ales să se concentreze mai mult asupra familiei și copiilor.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 26 Sep. 2021, 10:02 Vedete
Pe aceeași temă