Valentina Pelinel, anunț neașteptat după 5 ani de căsnicie cu Cristi Borcea: „Mi-a lipsit…”

Publicat: 03 oct. 2023, 10:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au sărbătorit pe 30 septembrie, cinci ani de căsnicie. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună, iar pe parcursul timpului au reușit să își construiască familia la care au visat întotdeauna. Recent, blondina a făcut câteva dezvăluiri neștiute despre mariajul cu fostul acționar de la Dinamo.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Începutul relației lor nu a fost unul ușor, ambii erau căsătoriți atunci când s-au întâlnit, însă destinul i-a vrut împreună. Acum formează o familie unită și au împreună trei copii.

Cei doi s-au căsătorit pe 30 septembrie 2018, într-un cadru de basm, iar la ceremonia care a avut loc la Budapesta au participat câteva personalități internaționale din sport. Nași le-au fost Irina și Marius Vizer, un om de afaceri româno-austriac.

Valentina Pelinel, surpriză de Crăciun pentru Cristi Borcea!
Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Valentina Pelinel, dezvăluiri după 5 ani de căsătorie cu Cristi Borcea

După cinci ani de mariaj cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel își aduce aminte cu emoție de cea mai frumoasă zi din viața ei. La vremea respectivă, blondina era însărcinată cu gemenele Rania și Indira, însă acest lucru nu a împiedicat-o să se distreze până în zori.

„30 septembrie este ziua în care ne-am unit destinele în fața lui Dumnezeu. Eram însărcinată cu Rania și Indira, dar asta nu m-a oprit să mă distrez până dimineața alături de soțul meu, de nașii noștri, de familie și de prieteni apropiați”, a declarat Valentina Pelinel pentru Playtech.ro.

Valentina Pelinel: „Am sacrificat tot și nu am greșit”

În urmă cu ceva timp, Valentina Pelinel a vorbit despre începuturile relației cu cel care i-a devenit soț. Vedeta mărturisește că viața ei s-a schimbat radical de când l-a cunosc și chiar dacă au trecut și prin momente grele, nu regretă nicio secundă deciziile pe care le-a luat.

„Vrei să știi care e adevărul? Că asta nu am spus niciodată public? Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. El ne creează toate condițiile, și mie, și copiilor, nu am ce să îi reproșez, nu ne lipsește absolut nimic, dar ce e între noi nu se rezumă la bani.

Eu deja eram un model de talie internațională cunoscut. Că produceam bani nu e un secret. E normal ca la nivelul ăla să produci bani. Aveam un apartament la New York și aveam o vârstă la care, fără copii, puteam să fac ce vreau. Iar omul pentru care am ales să fiu aici era într-o situație dificilă, despre care eu știam, și m-a prevenit că nu o să fie ușor. Păi dacă eu alegeam calea ușoară, nu eram eu în avion la New York? Ce îmi lipsea? Dar mie mi-a lipsit el. Pe el l-am vrut. Și am sacrificat tot și nu am greșit”, a povestit Valentina Pelinel.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 03 oct. 2023, 10:25 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă