Valentina Pelinel a suferit o operație complicată în urma unui accident: „Recuperarea este vitală!”

Publicat: 25 Oct. 2021, 19:37 Vedete

Valentina Pelinel a trecut printr-o operatie de ligament, după ce în urmă cu mai mulți ani a suferit un accident la ski. Acum urmează o perioadă de recuperare care, spune ea, este vitală! 

Soția lui Cristi Borcea a avut un accident la ski în urmă cu 8 ani. Pentru că este o persoană activă și are acasă 3 copii, Valentina s-a confruntat cu probleme de sănătate deoarece i s-a rupt ligamentul. Este adepta sportului și a unui stil de viață sănătos, așa că operația a fost necesară. Pelinel se bucură în această perioadă de susținerea familiei sale și a soțului ei.

Valentina Pelinel a suferit o operație complicată

Sunt bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune. Fac recuperare de 2 ori pe zi cu specialiști cu care a lucrat la Dinamo soțul meu. Sunt pe mâini bune și foarte conștiincioasă. Deci nu e nici un motiv de îngrijorare. Operația realizată de domnul doctor Vlad Predescu a decurs cu succes și recuperarea este vitală ca să pot practica din nou toate sporturile care îmi plac.

Soțul meu mă susține din toate punctele de vedere. Și, de asemenea, întreaga familie și prietenii mei, cât și cei virtuali. Sunt binecuvântată să am alături de mine oameni minunați care îmi fac viața frumoasă și perioada de recuperare mai ușoară. I’ll be back, no worries:) (n.r.: Stați fără nicio grijă, mă voi întoarce!”,  a declarat Valentina Pelinel pentru CIAO.RO.

Balansez foarte bine alimentația și sportul”

Despre stilul ei de viață sănătos și cum se întreține, Valentina Pelinel ne-a povestit într-o altă discuție.

Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa că nu văd de ce să nu mă bucur atunci când îmi place să mănânc ceva care poate nu e neapărat sănătos.

Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice”, ne-a spus vedeta.

Valentina Pelinel: ”Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt”

Întrebată atunci dacă Cristi Borcea este cel mai bun soț din lume și care sunt calitățile care îl fac să fie așa, frumoasa vedetă a avut numai cuvinte de laudă la adresa soțului său.

Învăț alături de el ceva nou în fiecare zi. Cristi este o persoană plină de energie și vitalitate, mereu are idei noi și inițiative, viața lângă el nu este niciodată plictisitoare. Este, în egală măsură, un bărbat care știe să ofere stabilitate și încredere unei femei, să o facă să se simtă cea mai iubită din lume. Noi suntem parteneri și prieteni în această relație, iubiți și soți și de aceea echilbrăm mereu lucrurile.

În afară de iubire, este vorba de respect între noi și de o foarte bună comunicare. Ne-am dorit să fim împreună și ne-am asumat relația noastră. Provocările prin care am trecut ne-au făcut mai puternici și mai uniți. Fericirea înseamnă și adaptarea la personalitatea celuilalt, dar și libertatea pe care o acorzi din dorința comună de a avea un partener de nădejde lângă tine în această călătorie numită căsnicie”, a ținut să precizeze Valentina Pelinel.

 

 

Publicat: 25 Oct. 2021, 19:37 Vedete
Pe aceeași temă