Valentin Sanfira a scos din buzunar o sumă colosală pentru operația la picior! Medicii nu ar fi intervenit fără bani

Publicat: 25 sept. 2023, 17:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Valentin Sanfira a trecut prin clipe de groază în vacanța pe care a avut-o în vara aceasta în Italia. Artistul a suferit o fractură de femur la un picior și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. La spital, interpretul de muzică populară s-a confruntat cu o situație neprevăzută. Despre toate acestea a vorbit în cadrul unui interviu recent.

Valentin Sanfira a plecat în vacanță alături de soția sa cu gândul că se va relaxa. Situația nu a fost deloc așa și asta pentru că a ajuns de urgență la spital. Inițial, artistul nu a primit un diagnostic clar, ci a fost transferat de la o unitate la alta.

Într-un final a fost internat, dar starea lui era una destul de gravă. Cu toate acestea, medicii nu au intervenit pentru a-i oferi un calmant, ci au așteptat remedierea unor chestiuni birocratice.

”Eu 40 de minute am stat în fibrilații, am început să țip, Codruța s-a certat cu toată lumea și voiau să cheme carabinierii. Le-am zis să sune la Ambasada României, voiam o soluție. Atunci au venit și mi-au dat un calmant, credeam că am să mor fiindcă nu mai puteam să respir din cauza panicii. Nimeni nu-mi spunea nimic”, a spus Valentin Sanfira în emisiunea La Măruță.

Valentin Sanfira, operat în Italia

Codruța Filip a răbufnit în fața medicilor

Abia după ce soția artistului a început să se certe cu medicii, aceștia au intervenit. I-au oferit un calmant pentru dureri, însă a fost cale lungă și până acolo și asta pentru că doctorii nu știau să vorbească limba engleză, ci doar italiană.

”Până nu am intervenit eu și nu am început să țip, nimeni nu a făcut nimic. Eu le-am spus în engleză, dar nu au înțeles. Am intrat pe Google Translate și le-am scris ce voiam. Încercam să vorbesc. La 12 noaptea am sunat în țară la medic și mi-a spus că e normal să aibă febră, să intre în fibrilații și a zis să mai cerem un calmant”, a spus Codruța Filip.

Cât a costat intervenția lui Valentin Sanfira

Pentru a fi operat la picior, Valentin Sanfira a plătit prețul de 10.000 de euro. În continuare, artistul a dezvăluit că medicii nu ar fi intervenit dacă nu ar fi virat această sumă.

”Doar operația a fost 10.000 de euro. Până nu au văzut banii în cont nu m-au operat. Am sunat la bancă să le apară banii în cont imediat. Nici nu ne-au spus, au spus seara – s-ar putea ca mâine după-amiază să te operăm, dar să avem banii în cont – am sunat-o pe doamna director de la bancă. A durat 30 de minute, nu a fost ceva complicat”, a mai spus artistul.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 25 sept. 2023, 17:24 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă