Valentin Burada, supranumit ”aspiratorul de vedete”, s-a despărțit de iubită!

Publicat: 02 Nov. 2021, 10:31 Vedete
Valentin Burada, supranumit ”aspiratorul de vedete”, s-a despărțit de iubită!

Valentin Burada, patronul unei cunoscute clinici de înfrumusețare din Capitală, și iubita lui, Roxana Butnaru, s-au despărțit. Mai mult, tânăra și-a găsit alinarea în brațele lui Andrei, alături de care pare în culmea fericirii.

Valentin Burada era dat în judecată de Loredana Chivu, după ce ex-asistenta TV a acuzat că intervenția pe care a suferit-o în clinica lui a fost un fiasco. Iar pentru asta i-a cerut despăgubiri de un milion de euro, după ce, inițial, se mulțumise cu… doar 300.000. Procesul este departe de a se finaliza, însă problemele par să se țină scai de afacerist. Astfel, de curând, s-a despărțit de focoasa lui iubită,Roxana Butnaru. Care și-ar fi găsit rapid liniștea în brațele lui Andrei.

Noua „cucerire” a designeriței a trecut, la rândul ei, peste o despărțire. Georgiana i-ar fi fost, o bună perioadă, ”jumătate” lui Andrei, dar repetatele neînțelegeri ar fi condus la inevitabila separare.

Într-un filmuleț postat pe rețeaua de socializare, Roxana este îmbrățișată de iubitul ei, în timp ce se mișcă senzual pe ritmurile melodiei Jerusalema, care a făcut furori în cluburi, de-a lungul verii anului trecut. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 02 Nov. 2021, 10:31 Vedete
Pe aceeași temă