Val de aer polar peste România! Temperaturile scad vertiginos

Publicat: 24 nov. 2020, 12:29 Autor: Elena Arhiva
Val de aer polar peste România! Temperaturile scad vertiginos

Meteorologii anunță că diminețile și nopțile vor fi în continuare extrem de reci, din cauza unui val de aer polar care tranzitează România și se va face simțit pe tot parcursul săptămânii.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, începând cu această noapte, sunt anunțate temperaturi preponderent negative, în depresiuni acestea coborând până la -13…-14 grade Celsius.

Vremea 24 noiembrie

La această oră, cerul este parţial noros în vestul, centrul şi nordul ţãrii şi variabil senin în restul teritoriului, precum şi în zonele de deal şi de munte. Vântul suflã slab şi moderat cu unele intensificãri pe crestele montane, dar local şi la cote mai reduse şi în regiunile estice. În regiunile intracarpatice vremea va fi în general închisã şi mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadã, cu nebulozitate joasã sau ceaţã, local persistente, îndeosebi în Transilvania.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar nori de plafon jos sau ceaţã se vor semnala pe suprafeţe mai mici, cu o probabilitate mai mare la începutul intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu intensificãri la munte şi în regiunile estice, nord-estice şi sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 12 grade, posibil mai scãzute în zonele cu ceaţã.

Citește și: Prognoza meteo pentru primele săptămâni din luna decembrie

Publicat: 24 nov. 2020, 12:29 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă