Vaduva lui Nae Nicolae, sexy la plaja! Ioana a slabit si arata din ce in ce mai bine

Publicat: 19 May. 2019, 13:48 Vedete

In urma cu cativa ani, Romania era socata de moartea milionarului Nae Nicolae. Masina lui a fost lovita de o locomotiva si barbatul nu a avut nicio sansa.

Vaduva lui Nae Nicolae, sexy la plaja. Au trecut aproape 6 ani de cand milionarul a murit intr-un accident feroviar cumplit. Masina lui a fost lovita de tren si el a murit pe loc. La aproape 6 ani de atunci, vaduva lui isi traieste viata linistita. Ioana a fost, recent, intr-o vacanta exotica.

Vaduva milionarului a fost devastata dupa moartea lui. Dar timpul a trecut si aceasta isi continua viata. Ioana a slabit si adora sa pozeze sexy. Aceasta a facut sport intens in ultimul an si rezultatele au inceput sa apara.

Vaduva lui Nae Nicolae, sexy la plaja!

Ioana, vaduva lui Nae Nicolae, a publicat imagini sexy din vacanta ei exotica. Imbracata in tinute sumare, costume de baie minuscule si viu colorate, bruneta sexy a pozat pentru fanii ei. Cu toate ca e mama a trei copii, trupul ei arata senzational de bine la cei 45 de ani ai sai.

Foto: Facebook

A imbracat costumul de baie si a mers la piscina. Ce s-a intamplat la cateva secunde dupa ce a intrat in apa e REVOLTATOR!

Publicat: 19 May. 2019, 13:48 Vedete
Pe aceeași temă