Farmacista care a plecat in vacanta cu iubitul sau, iar la cateva zile s-a spanzurat! Motivul absurd pentru care a ales sa isi incheie socotelile cu viata

Publicat: 11 Oct. 2017, 16:25 News 3

A ales sa isi puna capat zilelor chiar in timpul vacantei pe care si-o petrecea impreuna cu iubitul sau, in Tenerife. Povestea socanta a unei tinere farmaciste de 25 de ani a inlacrimat o lume intreaga.

Victoria Smith plecase intr-o vacanta romantica cu partenerul sau, insa acolo si-a gasit sfarsitul. Tanara farmacista s-a spanzurat. Conform The Independent, in ultimele luni, Victoria se plangea de locul de munca si ca nu mai rezista, marturisind ca toate greutatile sunt pe umerii ei.

”A vrut sa isi schimbe serviciul. Nu mai era satisfacuta si voia sa isi gaseasca de munca in alta parte. Viitorul ei era unul stralucit si nu avea de ce sa se sinucida’‘, au declarat membrii familiei.

Tanara din Marea Britanie a fost gasita moarta pe un dig din Tenerife. Inainte de a se sinucide, Victoria fusese invitata de iubitul ei la o cina romantica. Tragedia a avut loc anul trecut in martie.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Oct. 2017, 16:25 News 3
Pe aceeași temă