VIDEO! Mama la ce nivel este Elvetia! Utilajul SF cu care spala pereteii si tavanul tunelurilor pe unde circula masini. N-ai vazut asa ceva

Publicat: 03 Apr. 2018, 23:00 Viral

Stim cu totii ca Elvetia este una dintre cele mai civilizate tari din Europa, unde standardul de viata este unul extrem de ridicat.

Utilajul cu care Elvetia spala tunelurile auto e incredibil. Chiar si asa totusi nu incetam sa ne minunam de fiecare data cand vedem la ce nivel de civilizatie au ajuns tarile din nordul continentului.

Daca la noi in Romania, strazile si trotuarele de multe ori sunt maturate si curatate cu forta de munca “manuala”, in Elvetia utilajele inteligente au preluat aceste sarcini si le fac mult mai bine.

V-ati gandit vreodata ca autoritatile din Romania ar vrea sa spele peretii si tavanul tunelurilor auto din orasele de la noi? Probabil nici nu s-au gandit sa faca asta.

In Elvetia, tara cantoanelor, tunelurile sunt destul de des intalnite si astfel ei s-au gandit sa le ofere soferilor o experienta placuta si atunci cand circula prin ele.

Continuarea articolului »

Publicat: 03 Apr. 2018, 23:00 Viral
Pe aceeași temă