Unul dintre foștii concurenți de la Survivor a dezvăluit cine va fi marele câștigător al competiției!

Publicat: 05 Mar. 2021, 15:43 Vedete
Unul dintre foștii concurenți de la Survivor a dezvăluit cine va fi marele câștigător al competiției!

Au trecut aproape două luni de când concurenții de la Survivor luptă pentru marele premiu. Fanii emisiunii și-au ales deja favoriții, însă mulți vor să afle cine ar putea căștiga competiția.

Costi Ioniță a făcut declarații în ceea ce privește căștigătorul concursului și a explicat faptul că, din punctul său de vedere Culiță Sterp și Jador merită să ajungă până în finală.

Este cunoscut faptul că cei trei colaborează pe plan profesional, însă artistul a dezvăluit că nu acesta este motivul pentru care spune că cei doi ar trebui să câștige.

„Survivor este un show surpriză. Culiță și Jador ar trebui să fie în finală. Care va câștiga, nu știu, pentru că ambii sunt foarte buni și puternici”, a spus Costi Ioniță, potrivit Fanatik.

Ce spune artistul despre competița din Republica Dominicană

„Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învățat foarte multe lucruri.

Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea și cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe”, a spus Costi Ioniță, în momentul în care a părăsit Survivor 2021.

Alexandra Stan, dezvăluiri fără perdea despre foștii colegi de la Survivor

„Am ajuns acasă în România. E prima oară când mă uit la tv, la Survivor. E super aiurea să te uiți la tv, zici că-mi vine să le răspund la ăștia. Are dreptate Miruna ce spune! Așa e, barbații la noi au fost foarte misogini de la început, dar femeile sunt mai bune la Războinici, dar și bărbații de acolo au fost mai slabi”, a subliniat Alexandra Stan.

„Sebastian Chitoșcă e băiat bun, spune adevărul”

Mai mult decât atât, celebra blondină a vorbit și despre câțiva dintre colegii săi pe care i-a apreciat.

„Mi-e dor de Zanni, de Sebi, lăsați-l, mă, pe Sebi în pace, e băiat bun, zice adevărul. Vă zic eu părerea mea că nu am avut drept la replică. Nu-i chiar așa cum vedeți voi la tv. Am văzut niște certuri și ce a zis Zanni că i-am furat banana Elenei, nu e adevărat. Eu nu sunt supărată pe Zanni că a spus asta. Și Zanni și Sebi zic lucruri adevărate. Sebi nu e îmbârligător, cum e făcut să pară. E o mâncătorie cum nici nu vă închipuiți.

I-am zis lui Zanni să-i ceară scuze Elenei, i-am zis că atunci când spui adevărul deranjezi. Roxana e smecheră, sper să nu iasă din competiție”, a transmis Alexandra Stan, într-un Instastory.

„Eu, la început, am ținut foarte mult cu Zanni și în continuare îl susțin, însă din păcate, s-a făcut o coaliție împotriva lui, ca fiind personajul negativ. Din păcate, și el greșește, dar din punct de vedere sportiv, e bun. Și Culiță e bun. Și Elena, însă trebuie să învețe să socializeze mai mult, nu totul e despre sport. Așa cum eu am rezistat doar două luni, e clar că nu e doar despre sport acolo.

De la Războinci, îl văd pe Sorin, pe Marilena o vedeam, acum nu știu cum a fost ea. Nu știu cum au perceput-o oamenii. Mellina este foarte falsă, dar din perspectivă sportivă, e bună. Și Roxana de la noi este foarte puternică”, a mai spus Alexandra, la revenirea în țară, potrivit Wowbiz.ro.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 05 Mar. 2021, 15:43 Vedete
Pe aceeași temă