Unde s-a mutat fostul președinte al Americii, Barack Obama, după plecarea de la Casa Albă

Publicat: 23 Jun. 2017, 18:35 Vedete

Timp de opt ani, între 2009 și 2017, Barack și Michelle Obama au locuit la Casa Albă, în Washington, D.C., în calitate de Președinte și de Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii. Pentru sejurul prelungit la Casa Albă, n-au plătit chirie. Însă odată cu încheierea celor două mandate ca Președinte al Americii, Obama a trebuit să se mute de la Casa Albă pentru a-i face loc lui Donald Trump.

Soții Obama au închiriat o proprietate în zona rezidențială Kalorama, Washington, D.C, după care au plecat într-o vacanță în Caraibe, pe insula privată a lui Marlon Brando, au ajuns și în Italia, la Milano și în Toscana. Între timp, toată lumea se întreba oare unde se vor stabili totuși fostul Președinte și fosta Primă Doamnă. În D.C.? În California? În New York?

Răspunsul l-a dat Chicago Sun Times, care a anunțat că soții Obama au cumpărat proprietatea pe care o închiriaseră în Kalorama pentru suma de 8.1 milioane de dolari. „Dat fiind faptul că Președintele și Doamna Obama vor fi în Washington pentru încă cel puțin doi ani și jumătate, a avut sens pentru ei mai degrabă să cumpere o proprietate decât să o închirieze“, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Obama, Kevin Lewis, pentru Chicago Sun Times. Totuși, potrivit unor surse, familia Obama va continua să aibă în proprietate și casa din South Side Kenwood, Chicago, pe care au achiziționat-o în 2005 pentru suma de 1.65 milioane de dolari. În 2005, Obama era senator democrat de Illinois.

Continuarea articolului »

Publicat: 23 Jun. 2017, 18:35 Vedete
Pe aceeași temă