Unde a dispărut Claudia Pavel. Familia ei nu se aștepta să ia o decizie atât de radicală

Publicat: 23 sept. 2021, 10:24 Autor: Maria Apostol Vedete

Claudia Pavel făcea furori cu piesele sale în anii 2000, când era în trupa Candy. Între timp ea a devenit profesor, dar planurile sunt altele: vrea să plece defintiv din România!

În urmă cu mai mulți ani, Claudia Pavel a plecat în SUA, acolo unde l-a cunoscut pe tatăl lui Noah, băiețelul ei în vârstă de aproape nouă ani.

Unde a dispărut Claudia Pavel

S-a întors în țară, dar susține că este pregătită să se mute din nou pe tărâm american. Chiar dacă băiețelul ei nu a terminat nici școala primară, Claudia Pavel este hotărâtă să îl înscrie la o universitate de top în țara tuturor posibilităților.

„El apare la televizor de când avea doi ani, face parte din viața lui, e ceva firesc. Nu știu dacă se va opri vreodată sau dacă se va transforma într-o carieră. Oricum studiază, face pian, dans, teatru. Va putea să facă o carieră din asta, dacă își va dori. Dacă nu, eu vreau să meargă la Harvard. Orice ar face, merge la Harvard. Face 9 ani, nu sunt calculată. Harvard, Princeton, Yale, vreau să meargă la o facultate de prestigiu. Mă duc și eu cu el (râde). Pentru copilul meu mă mut și pe Lună! Poate pe aici, mai aproape, un Oxford. Vedem, cu Dumnezeu înainte”, a declarat artista, despre fiul ei, Noah. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

”Măncânc sănătos, sunt vegană”

Mama singură, Cream știe cum să aibă grijă de ea și să se mențină in formă, cu un tonus de invidiat Cum de arată ca un model Victoria’s Secret? Ne-a povestit chiar ea.

Întreg lifestyle-ul ar trebui să fie un detox! Fac sport, fac hot Bikram Yoga, sunt înnebunită că există în România, este un studio foarte tare în  Herăstrău, de hot yoga, și fac acolo de câte ori pot pe săptămână. Cât stăm la mare înot și merg la plajă zilnic, sper să reușesc să alerg pe plajă, așa cum mi-am propus. În plus, mănânc sănătos, sunt vegană. Sunt foarte fericită că sunt așa. Am 59 de kilograme, îmi doresc să ajung la 56 de kilograme, de aceea beau ceaiuri din plante, sucuri, mănânc salate, practic întreaga noastră viață ar trebui să fie un detox”, a declarat artista pentru CIAO.RO.

Publicat: 23 sept. 2021, 10:24 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă