Unde a dispărut Bianca Pop, ispita care ”nu iese din casă fără 1.000 de € cash”

Publicat: 15 Oct. 2021, 12:02 Vedete

După ce a dat o declarație epică, în care spunea că ”nu iese din  casă fără 1.000 de € cash”, multă lume s-a întrebat unde a dispărut ispita Bianca Pop!? 

În jurul Biancăi Pop au roit mulți bărbați cu bani, dar și multe controverse. Acum, pare că toate acestea sunt de domeniul trecutului. Bruneta regretă expunerea prea mare din spațiul public și spune că a învățat din greșeli.

Fosta ispită de la „Insula Iubirii” susține că este singură și disponibilă, și că nici pandemia nu a afectat-o.

Nu am mai apărut la TV pentru că nu am simțit să apar, pentru că nu mi-am dorit să apar, sinceră să fiu, deși am fost căutată des! Și am refuzat elegant. Am fost toată vara plecată prin vacanțe. Nu am postat pentru că, la fel, nu am simțit să mă mai expun. Am realizat unde am greșit și cât am greșit cu expunerea mea…”. Mai multe detalii citește pe CANCAN.RO.

S-a ”tunat” cu aproape 20.000 de euro

Bianca și-a mărit sânii cu implanturi de 600 de ml, de la aproximativ 480. Iar apoi și-a pus fațete pe toți dinții, astfel încât să aibă o dantură perfectă. Iar pentru asta a plătit o mică avere.

Ma costă 15.000 de euro să-mi fac dințișorii și 3.000 de euro sânii. Când ai valoare, ai valoare. Primești și-ți dă Dumnezeu de sus. Dăm noi valoare la restul sărăciilor care ne iau pe noi la mișto. Pe bune?”, a declarat în trecut atunci când a fost întrebată ce părere are despre cei care o iau în râs după ce a declarat că nu iese din casă fără 1.000 de euro cash.

Publicat: 15 Oct. 2021, 12:02 Vedete
Pe aceeași temă