Una dintre cele mai personale mărturisiri ale Andrei, la masa juriului Românii au talent: ”Trebuie să nu mai judecăm și să ne iubim așa cum suntem”

Publicat: 23 feb. 2024, 22:15 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

O nouă seară încărcată de emoție la Românii au talent care a culminat cu una dintre cele mai puternice declarații oferite de Andra, la masa juriului show-ului. După ce a urmărit prestația celor de la Grupul Călătorie în pântec, care au venit pe scenă cu un mesaj puternic legat de feminitate și acceptarea de sine, jurata a simțit nevoia să preia cuvântul.

Una dintre cele mai personale mărturisiri ale Andrei, la masa juriului Românii au talent

Este foarte interesant ce se întâmplă aici. Azi dimineață când ieșeam din cabină, discutam despre cum te simți, câți ani avem. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea. În primă fază, am fost complexată de acest lucru. Am o burtică care pare că sunt gravidă, aici mi se pun toate kilogramele. Mă simt așa de sexi și de frumoasă. Totul pleacă din inimă – în momentul în care începi să te accepți așa cum ești, să nu te mai uiți după repere. Trebuie să nu mai judecăm și să ne iubim așa cum suntem. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, simțiți-vă bine. Și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica”, a spus iubita artistă, vizibil emoționată și încărcată de ceea ce a văzut.

Vorbele Andrei nu i-au lăsat deloc indiferenți pe ceilalți jurați, Dragoș Bucur ținând să o laude pe colega lui: ”când ești persoană publică, încerci să păstrezi niște limite, niște aparențe și să te expui așa la televizor, mi se pare un act de curaj”. Și Andi Moisescu a considerat că destăinuirea Andrei este o mărturie a curajului ei: ”ești o femeie foarte puternică, dar ai dat una dintre cele mai frumoase dovezi de putere”.

Chiar dacă nu i-a fost ușor să ia cuvântul și să se expună așa în fața celor din sală și de acasă, artista a recunoscut că nu are niciun regret: ”nu e despre mine, e despre foarte multe femei care se regăsesc în povestea asta

Publicat: 23 feb. 2024, 22:15 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă