Un star mondial va cânta la Revelionul lui Dan Negru! Prezentatorul i-a dezvăluit numele

Publicat: 22 nov. 2021, 10:02 Autor: Maria Apostol Vedete

”Regele audiențelor”, Dan Negru, celebrul organizator de Revelioane maraton, le pregătește românilor o mare surpriză în noaptea dintre ani. Prezentatorul are de gând să pună în scenă aproape o sută de personaje, din toate domeniile, însă unul va fi cu adevărat special! 

Dan Negru este în febra pregătirilor pentru organizarea unui alt Revelion de neuitat, la televizor! Are până acum, 87 de invitați, fiecare cu rolul lui. Astfel că ”Regelui audiențelor”, așa cum este poreclit, nici prin cap nu-i trece că nu va oferi, atunci, încă un ”maraton” de calitate.

Doar că de data aceasta are ceva în plus. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, supriza pe care le-o pregătește telespectatorilor, în noaptea de Revelion. Mai multe detalii, AICI.

Câți bani câștigă Dan Negru din evenimente private

Dan Negru este, de departe, unul dintre cei mai scumpi prezentatori. El pretinde onorarii, la evenimente, și de peste 4.000 de euro.

Dan Negru prezintă inclusiv petrecerile studenților, dar acolo cere doar 1.000 de euro, e singurul loc unde nu taxează mult.

A refuzat nunțile, este prea obositor să stea toată noaptea, plus că, din acest tip de petreceri, nu ies prea mulți ban. Iar în Chișinău, unde are și emisiuni tv, este solicitat de firme. În curând va fi prezent și la deschiderea unui lanț important de magazine din Chișinău, având contracte de 4.000 de euro”, au dezvăluit surse pentru playtech.ro.

Ce mașină conduce Dan Negru

Pentru ca cei mici să fie în siguranţă, chiar şi atunci când sunt în maşină, Dan Negru conduce un bolid, din clasa maşinilor ce se pot numi „mini-tancuri”, maşini care sunt considerate cele mai sigure. Maşina lui Negru, un Range Rover argintiu, este una dintre cele mai sigure din clasa jeep-urilor.

Dan Negru
Dan Negru

Despre perioada de carantină, în care aproape toată lumea a stat în izolare, prezentatorul de televiziune spune că nu i-a fost prea greu.

„Sincer, n-am învățat nimic. Am întrebat în stânga și dreapta printre prietenii mei și niciunul n-a învățat nimic din experiența asta. Nici nu cred că era ceva de învățat. Schimbările bruște nu sunt o noutate pentru noi.  Familia mea a trecut prin astfel de schimbări când mama, tata, bunicii au fost deportați peste noapte în Bărăgan pentru că erau „chiaburi”, așa erau numiți țăranii înstăriți de către comuniști. Schimbarea aia a fost tot peste noapte. I-au ridicat și i-au deportat într-o noapte. Apoi, 45 de ani ai mei n-au mai avut voie să între în casele pe care ei le-au construit. Am făcut-o eu, nepotul care a venit”a declarat Dan Negru, pentru Ciao.

Publicat: 22 nov. 2021, 10:02 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă