Un rocker s-a sinucis din cauza acuzatiilor aduse. Era invinuit de hartuire sexuala. Soc: cine era victima sa

Publicat: 02 Apr. 2019, 10:48 Vedete

Un celebru rocker mexican a decis sa isi puna capat zilelor. Inainte de a isi lua viata, a scris un bilet de adio prin care explica gestul.

Un rocker s-a sinucis din cauza acuzatiilor aduse. Era invinuit de viol. Armando Vega Gil, celebru in Mexic, era acuzat de hartuire sexuala asupra unei minore de 13 ani. Fanii de pe Twitter l-au asaltat cu mesaje de ura de catre fani.

Presiunea a fost prea mare si rockerul s-a sinucis din cauza acuzatiilor aduse. Informatia a fost facuta publica de procurorii care anchetau cazul. Armando Vega Gil, în vârstă de 64 de ani, a fost compozitorul şi basistul trupei de rock „Botellita de Jerez”, creată în anii ’80.

Un rocker s-a sinucis din cauza acuzatiilor aduse.

Trupul rockerului care s-a sinucis a fost gasit in casa din centrul Mexicului. Cu putin timp inainte, a scris un bilet de adio pe care l-a publicat pe Twitter. In el, artistul isi sustinea nevinovatia. Tot in el, Armando Vega Gil a anuntat ca se va sinucide.

  • Armando s-a sinucis dupa ce a fost ţinta unor acuzaţii anonime apărute pe Twitter sub hashtagul #MeTooMusicosMexicanos.

Ultimele cuvinte ale lui Armando Vega Gil

„O fată m-a acuzat de agresiune şi hărţuire. Povesteşte că s-a întâmplat când avea 13 ani, ceea ce face totul serios, foarte grav. Ei bine, afirm categoric, această acuzaţie este falsă. Viaţa mea s-a oprit, nu există nici o cale de ieşire. Ştiu că pe reţelele de socializare nu am cum să mă apăr, totul va fi folosit împotriva mea.

Moartea mea nu este o recunoaştere a vinovăţiei. Dimpotrivă, este o declaraţie radicală de nevinovăţie. Mai bine un sfârşit teribil decât o teroare nesfârşită”, susţine Armando Vega Gil. Artistul nu putea trai cu gandul ca fiul lui, de 8 ani, va suferi din cauza acuzatiilor pe care i le-a adus tanara de 13 ani.

Artistul sustinea ca e nevinovat

Presa mexicana sustine ca pe contul de Twitter @MeTooMusicaMx, multe victime posteaza marturii ale unor agresiuni sexuale. Pagina a publicat recent un text anonim în care o femeie susţine că a fost hărţuită de Armando Vega Gil în urmă cu zece ani, când avea 13 ani.

Femeia are acum 23 de ani si sustine ca muzicianul, cu care s-a intalnit intamplator intr-o piata, a convins-o sa se duca la el acasa. Nu o data, ci de doua ori. Acolo i-ar fi facut poze si comentarii de natura sexuala. Dupa ce Armando s-a sinucis, mesajul victimei a disparut de pe pagina de Twitter.

  • Armando Vega Gil a fost în 1983 unul dintre fondatorii grupului „Botellita de Jerez”. A îmbinat rock-ul cu ritmurile tradiţionale mexicane. Artistul a mai publicat circa 20 de cărţi, în special destinate copiilor, informeaza digi24.ro.
Publicat: 02 Apr. 2019, 10:48 Vedete
Pe aceeași temă