Un rege din Arabia Saudita a batut recordul la bagaje! A carat 506 tone pentru o vacanta de 9 zile in Indonezia. A luat cu el si doua limuzine

Publicat: 01 mart. 2017, 10:53 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Un rege din Arabia Saudita a batut recordul la bagaje! A carat 506 tone pentru o vacanta de 9 zile in Indonezia. A luat cu el si doua limuzine

Salman bin Abdulaziz al-Saud a reusit sa bata recordul de bagaj pe care oricine l-a carat dupa el intr-o vacanta. Acesta a luat 5-6 tone!!! Da, ai citit bine. Pe langa obisnuitele haine, acesta si-a luat cu el 2 limuzine, Mercedes-Benz s600s, informeaza Dailymail.co.uk.

Regele saudit care astazi isi incepe vizita de cele 9 zile in Indonezia a fost o reala bataie de cap pentru compania aeriana cu care a zburat. 572 de angajati au trebuit sa fie alerti la orice dorinta a lui.

Pe langa cele doua limuzine, Salman bin Abdulaziz al-Saud a mai luat dupa el si o pereche de ascensoare. Evenimentul din Indonezia reuneste 620 de persoane, 800 de delegati printre care ministrii si 25 de printi.

Jasa Angkasa Semesta este compania aeriana care a primit sarcina grea de a transporta 506 tone de bagaje. Pentru aceasta operatiune s-au desemnat 572 membri. Intreaga incarcatura va fi transportata in mai multe transe si va ajunge pe aeroporturi diferite in Indonezia.

Evenimentul are o importanta majora deoarece este pentru prima data in ultimii 46 de ani cand un rege saudit viziteaza Indonezia. Salman al-Saud obisnuieste sa calatoreasca in lux.

In 2015, regele a inchiriat tot hotelul Four Seasons din Georgetown pentru o sedere de 3 zile in SUA. Pentru acest moft, clientii care isi rezervasera deja camere in acea locatie au fost nevoiti sa se duca in alta parte. In parcare au aparut covoare rosii, o flota de masini luxoase si aur pretutindeni prin hotel.

Pentru ca regelui saudit sa ii placa sederea la hotel, unde o camera costa 2.000 de dolari pe noapte, conducerea a imbunatatit imediat apartamentul in care Salman a dormit. Martori oculari au marturisit pentru Politico ca s-a adus mobila rafinata si scumpa, si ca pana si asfaltul din parcare a fost acoperit cu un covor rosul.

Si pentru ca luxul sa fie la maximum, tot hotelul a fost acoperit in aur: de la oglinzi cu rame de aur, la obiecte din aur pentru a decora camerele, la mobilier suflat in aur, foite pe pereti si chiar si tacamuri.

Dar aceasta vizita nu este prima aroganta de acest fel. In urma cu o luna, acesta a mers in vacanta cu 1.000 de persoane pe Riviera Franceza. Intreaga plaja a fost inchisa pentru el, informeaza dailymail.co.uk.

Publicat: 01 mart. 2017, 10:53 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă