Un nou cuplu în showbiz! Fratele Alinei Eremia se iubește cu o concurentă de la Puterea Dragostei

Publicat: 19 May. 2022, 14:55 Vedete

Mircea Eremia a recunoscut că este îndrăgostit de o fostă concurentă de la Puterea Dragostei și că este pregătit chiar s-o ceară de soție!

Maria Lungu, fostă concurentă la Puterea Dragostei, este noua iubită a lui Mircea Eremia. Artistul a fost cel care a oferit detalii despre prima lor interacțiune.

Maria a venit la mine la câteva concerte, unde s-a distrat foarte frumos și cred că acolo s-au aprins scânteile mai mult. Cred că cel mai mult a atras-o la mine balansul. Cântam cu percuțiile atunci, flexul. Cântam și piese de dragoste, dar erau în arabă, nu cred că a înțeles prea multe, dar cred că ce i-am transmis a fost important”, a mărturisit cântărețul.

Cei doi au apărut în public pentru prima dată în emisiunea lui Dan Capatos, acolo unde au oferit și despre o problema distanței care îi împiedică să-și consume dragostea.

Ne desparte atâta distanță și uneori e greu. I-am zis să se mute la București și o să fie mai ușor pentru noi. I-am zis „Hai să te muți la mine și gata”. (…) Timpul decide”, a mărturisit Mircea Eremia, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, pe Antena Stars.

Maria Lungu, de la Puterea Dragostei: ”M-a chemat la el acasă”

Maria Lungu recunoaște că își mai ține în ”teste” noul iubit, pentru a se convinge că merită să se mute împreună.

M-a chemat la el acasă. Momentan da (n.r o să facă naveta Chișinău-București). În septembrie încep un proiect și o să fie pe o perioadă mai îndelungată. Dar, dacă o să ajungem la un numitor comun, poate mai devreme, în dependență cu ce comportament ca avea Mircea”, a declarat blonda.

Maria Lungu a avut până de curând o relație cu un alt concurent din casa Puterei Dragostei, pe nume Cristian Marinescu. Acesta a declarat recent că blonda a fost cea care a avut de pierdut pentru că a pus punct poveștii de dragoste.

Dacă m-ar vedea acum, cred că i-ar părea rău Mariei, că m-a pierdut. Mă refer la absolut tot. Și în interior și în exterior m-am schimbat. Cred că i-ar părea rău. Dar e prea târziu. Să ne amintim că eu eram deja în emisiune de vreo 6 luni de zile, când a apărut Maria în acea emisiune. Eu deja eram favorit, deja aveam 6 cecuri. Deci nu știu, draga mea Maria, cine pe cine a cărat în spate.

Nu mai simțeam absolut nimic pentru ea, poate la început am fost dependent emoțional de ea. Dar acum nu mai am nicio treabă. Acum sunt foarte rece, referitor la orice„, a declarat Cristian Marinescu.

Publicat: 19 May. 2022, 14:55 Vedete
Pe aceeași temă