Un model care ar fi fost şefă a asasinilor lui El Chapo, descoperită moartă în patul iubitului

Publicat: 18 sept. 2019, 14:04 Autor: D. C. Life
Un model care ar fi fost şefă a asasinilor lui El Chapo, descoperită moartă în patul iubitului

Claudia Ochoa Felix a fost un model și şefă a asasinilor traficantului El Chapo, supranumită şi "Kim Kardashian a crimei organizate".

Șefă asasinilor lui El Chapo a fost descoperită moartă în patul iubitului, într-un apartament din oraşul mexican Culiacan, potrivit The Sun.

Femeia, cunoscută şi ca „Împărăteasa Antrax”, este bănuită că ar fi coordonat mai multe asasinate pentru cartelul Sinaloa, fapte pe care întotdeauna le-a negat.

Șefă asasinilor lui El Chapo

Șefă asasinilor lui El Chapo

Celebrul cartel al crimei a fost condus de El Chapo, înainte ca acesta să fie extrădat și închis într-un penitenciar din SUA.

Felix a fost descoperită decedată într-o casă din Isla Musala, orașul Culiacan, din nord-vestul statului mexican Sinaloa.

Potrivit presei locale, femeia în vârstă de 35 de ani a murit din cauza unor complicaţii pulmonare, mai precis aspirarea unor obiecte străine, precum fluide, în plămâni, care determină sufocarea şi decesul.

Femeia a fost descoperită decedată de iubitul ei, care a anunţat autorităţile. O anchetă a fost deschisă, iar autoritățile, care au spus că în corpul victimei au fost găsite urme de alcool şi alte substanţe, așteaptă și rezultatul autopsiei.

Modelul ar fi avut o relaţie cu Jose Rodrigo Arechiga, cunoscut ca „El Chino Antrax” (Antraxul Chinez), care a condus cartelul Anthrax, asociat cu cartelul Sinaloa Cartel, înainte de a fi încarcerat. Totodată, aceasta ar fi fost căsătorită cu un traficant de droguri din cartelul Sinaloa, cu care ar fi avut trei copii.

În 2016, a devenit celebră după ce a pozat cu o armă AK-47 de culoare roz, alături de gărzi de corp mascate şi înarmate.

După arestarea lui El Chino Antrax, Felix a devenit liderul grupului acestuia şi urma ordinele cartelului Sinaloa.

Publicat: 18 sept. 2019, 14:04 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă