Un dermatolog celebru explică de ce e bine să pui zahăr în șampon

Publicat: 28 Jan. 2020, 14:15 Life

Foarte multe persoane, în special femei și domnișoare, au încercat să găsească o modalitate prin care să-și facă părul mai sănătos, mai lucios și mai puternic. 

Un dermatolog celebru, Francesca Fusco, a vorbit despre ce ar trebui să facă femeile pentru a avea un păr ”din vis”, așa cum și-ar fi dorit, evident, orice tânără care simt primii fiori ai dragostei și vor să arate ”impecabil și perfect” în fața pretendentului.

Dar doctorul ne ajută cu trucuri importante pentru sănătatea părului nostru. Voi v-ați gândit vreodată că zahărul vă poate ajuta ca podoaba capilară să fie așa cum ați dorit-o?

Trebuie să pui zahăr în șampon. Astfel, rădăcina părului se va întări și va fi mai strălucitor. De asemenea, părul nu se va mai îngrășa. De asemenea, zahărul este un exfoliant bun. Se pune o singură linguriță de zahăr la un flacon de 400 ml de șampon.

„Combinarea şamponului cu zahăr ajută la o curăţare în profunzime a pielii capului. Iar efectul exfoliant nu se datorează doar consistenţei sale grunjoase. Zahărul dizolvat îşi păstrează efectul detoxifiant asupra părului, curăţând scalpul de celule moarte, sebum şi murdărie, fără să îl usuce”, explică dermatologul Francesca Fusco, potrivit Dailymail.

Publicat: 28 Jan. 2020, 14:15 Life
Pe aceeași temă