Un cuplu a gasit o cutie ascunsa in casa lor inca din anul 1951. Am ramas si noi uimiti cand am aflat continutul

Publicat: 27 ian. 2017, 16:51 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Un cuplu a gasit o cutie ascunsa in casa lor inca din anul 1951. Am ramas si noi uimiti cand am aflat continutul

Un cuplu care locuia de ceva vreme intr-o casa veche din 1940 a avut parte de o surpriza in momentul in care a inceput renovarea la casa. Dupa ce au amenajat camerele dupa bunul plac, acestia s-au pregatit sa renoveze si beciul.

In momentul in care s-au apucat de curatat peretii si plafonul, cei doi locatari ai casei au avut parte de o surpriza placuta. Au gasit, printre maldare de mizerie amestecata cu praf si aer inchis, o cutie gri cu verde, din tabla.

Pentru ca era o cutie de pranz, folosita des de americanii care merg la scoala sau la facultate, acestia au crezut ca e numai mancare veche si mucegaita in ea. Au avut mari emotii inainte sa o deschida!

Stratul de praf era gros si imbacsit. Cutia de tabla era legata cu un siret vechi, ros si plin de mizerie. L-au desfacut cu grija si au vazut ca in interior se afla o hartie veche cerata, maro, care contine ceva.

Cei doi proprietari au gasit o pagina dintr-un ziar ce data din martie 25, anul 1951. Este posibil ca proprietarul ei sa fi uitat de existenta cutiei plina cu o veritabila comoara. Ce pacat!

Cand au trecut iar la pachetele grele invelite in hartie cerata maro, au avut un soc. Proprietarii au descoperit ca in cutia pentru pranz nu se afla mancare mucegaita, ci BANI! Foarte multi bani, zeci de bancnote de 20 de dolari!

Au desfacut un alt teanc invelit in hartie cerata si, spre uimirea lor, au gasit din nou bani. De data aceasta, erau bancnote de 50 de dolari. Al treilea teanc avea, evident, bancnote de 100 de dolari. In total, cuplul a gasit in acea cutie 23.000 de dolari.

Bancnotele dateaza din anii 1928 si 1934. Conform damn.com, in locuinta celor doi a murit o batranica in urma cu multi ani si nimeni nu a stiut de mica avere pe care o stransese. Cei care au gasit banii vor sa ii investeasca pe toti in renovat.

Publicat: 27 ian. 2017, 16:51 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă