Un celebru influencer portughez, impresionat de melodiile fado cântate de Ioana Dichiseanu: ”Ce surpriză! Am rămas uimit de interpretarea ei!”

Publicat: 24 sept. 2021, 14:35 Autor: Maria Apostol Vedete
Un celebru influencer portughez, impresionat de melodiile fado cântate de Ioana Dichiseanu: ”Ce surpriză! Am rămas uimit de interpretarea ei!”

Un celebru influencer pe Youtube, pasionat de cultura portugheză, a descoperit melodiile fado interpretate de Ioana Dichiseanu, și s-a declarat impresionat! 

Cuprins de mirare, dar mai ales de admirație, față de vocea Ioanei Dichiseanu, André Carvalho le-a împărtășit fanilor săi de pe Youtube o recenzie a melodiilor interpretate de ea.

Aici o să fac o evaluare foarte neobișnuita unei cântărețe românce, așadar o limbă latină, dar o limbă destul de îndepărtată de a noastră, de cea portugheză. Iar ea cântă într-o portugheză aproape perfectă. Iar numele acestei cântărețe este Ioana Dichiseanu. Nu pot pronunța foarte bine. A fost la o televiziune din România și a fost o interpretare foarte drăguță”.

Aprecierile au curs valuri la acest video distribuit de André Carvalho. El a recunoscut, totodată, că nu doar talentul româncei l-a răvășit, ci și frumusețea ei.

Ioana Dichiseanu, oricât de neobișnuit ar fi, trebuie să spun: CE SURPRIZĂ! Nu știu dacă înțeleg eu bine româna, dar am rămas uimit de interpretarea ei. Care e chiar foarte frumoasă! Și cântăreața e foarte frumoasă, dansatoarele foarte frumoase, fetița, micuța, e tare frumușică de asemenea, și se leagă foarte bine cu versurile”.

În final, influencerul a mărturisit că bucuria de a descoperi o asemenea voce l-a făcut să meargă și mai departe. Așa că a ascultat și melodii cântate de Ioana Dichiseanu în limba română și s-a declarat fascinat inclusiv de cultura noastră.

A ieșit foarte bine interpretarea. Românca cânta foarte bine. Nu știu în acest caz dacă ea este într-o relație, dar eu am simțit o mare influență a dragostei în ea, din felul ei de a cânta, de a-și mișca capul, din stil, din haine, din gesturi. Eu cred că ea iubește mult, s-a inspirat mult din dragoste. Si a făcut un “cover”, o interpretare foarte fidelă a dragostei, si a sfârșit prin ce ați văzut în reprezentație. O surpriză excelentă pentru mine, mi se pare foarte faină și cultura românească”, a mai spus acesta.

Publicat: 24 sept. 2021, 14:35 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă