Imagini socante! Un bebelus de cateva zile, scaldat in mare cu cordonul ombilical si placenta atasate! De ce au facut parintii asta

Publicat: 20 Mar. 2018, 12:13 Parenting

Fetita nou-nascuta a fost dusa in valurile marii de tata si un doctor rus.

Imagini uluitoare au fost facute publice saptamana aceasta. Initial s-a crezut ca este vorba despre o nastere in apa, insa ulterior s-a aflat ca bebelusul scaldat in Marea Rosie din Egipt era adus pe lume de cateva zile cand au fost facute pozele. Un bebelus, scaldat in mare cu cordonul ombilical si placenta atasate!

Cordonul ombilical si placenta nu au fost inlaturate datorita beneficiilor pe care le-ar avea pentru sanatatea copilului. Imaginile au fost surprinse de niste turisti aflati in Dahab.

In fotografii se vede clar cum tatal, insotit de un doctor rus care ajuta la ingrijirea micutei, au intrat impreuna in apa. La scurt timp a intrat si mama in apa. Se pare ca femeia din Rusia a nascut fetita intr-un bazin cu apa, in intimitatea casei, cu cateva zile inainte ca aceste imagini sa fie surprinse.

bebelus baie in mare cu cordonul ombilical atasat

Un bebelus, scaldat in mare cu cordonul ombilical si placenta atasate!

Totul s-a intamplat in octombrie 2014, insa abia in aceasta saptamana imaginile au fost facute publice si au devenit virale imediat. Fotografiile au fost postate pe Facebook de Hadia Hosny El Said care spunea ca mama a nascut in ocean.

Postarea a fost stearsa, insa cele peste 2000 de share-uri care au atras mii de comentarii au apucat sa starneasca un val de reactii, care mai de care mai diferite.

bebelus baie in mare cu cordonul ombilical atasatUnii specialisti sustin ca nasterile in apa au foste multe beneficii atat pentru mama, cat si pentru fat. Se pare ca gravidele resimt mai putin durerile din timpul travaliului, iar copiii care vin pe lume in apa sunt mai linistiti si mai calmi decat cei nascuti intr-o incapere obisnuita.

Publicat: 20 Mar. 2018, 12:13 Parenting
Pe aceeași temă