Asta-i Romania! Un barbat din Teleorman bea bere la volanul Loganului sefului de post din satul lui. Cum s-a ajuns la asta?

Publicat: 04 Jul. 2018, 09:48 News 3
Asta-i Romania! Un barbat din Teleorman bea bere la volanul Loganului sefului de post din satul lui. Cum s-a ajuns la asta?

Postarea barbatului a strans mii de likeuri si shareuri, iar comentariile erau ofensatoare la adresa politistului

Un barbat din Teleorman bea bere la volanul Loganului sefului de post. Faptul ca in satele din Romania respectul fata de politisti este unul redus se cunoaste de ani de zile, dar imaginea asta a ajuns virala iar autoritatile trebuie sa ia atitudine de data asta.

In fotografia care circula de cateva zile pe Facebook apare un barbat la volanul unei masini de politie care bea un pahar de bere. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman a anunţat, marţi, că a demarat verificări interne, după ce pe Facebook au apărut imagini cu un tânăr din judeţ care s-a pozat cu un pahar de bere la volanul unei autospeciale de Poliţie.

Din comentariile de pe Facebook politistii si-au dat seama imediat ca este vorba despre localitatea teleormaneana Branceni. Iar dupa primele verificari a reiesit faptul ca barbatul a profitat de faptul ca seful de post nu a incuiat masina si s-a urcat la volan pentru a-si face aceasta fotografie.

Un barbat din Teleorman bea bere la volanul Loganului sefului de post

”Incidentul s-a produs pe fondul plecării poliţistului de lângă autospecială, aceasta fiind lăsată nesupravegheată, însă cheile şi documentele erau asupra poliţistului. În continuare s-a dispus cercetarea disciplinară a poliţistului, la finalizarea căreia se vor dispune măsurile legale care se impun”, conform IPJ Teleorman.

”În faza preliminară a acestor verificări, s-a stabilit că fotografiile au fost făcute în autospecială, în localitatea Brânceni, în faţa unei societăţi comerciale, unde şeful de post dintr-o comună alăturată (Ştorobăneasa) efectua anumite verificări”, a precizat IPJ Teleorman, citat de Agerpres.

Publicat: 04 Jul. 2018, 09:48 News 3
Pe aceeași temă