Un barbat a cazut dintr-un avion, pe aeroport! Ce s-a intamplat

Publicat: 30 May. 2018, 10:43 Life

Incident socant pe un aeroport din Turcia care a reusit sa sperie o lume intreaga.

Un barbat a cazut dintr-un avion, pe aeroport! Pasagerul britanic a fost transportat de urgenta la spital. Din nefericire, medicii nu au putut face prea multe pentru el. La cateva ore de la cazatura, barbatul britanic a murit din cauza ranilor suferite. Incidentul a avut loc marti dimineata, pe aeroportul din Dalaman, Turcia.

Conform presei locale, personalul aeronavei incerca sa il dea jos pe barbat din avion. In acele momente, britanicul a cazut de pe usa. Echipajul de bord a sunat imediat dupa ajutor si o ambulanta a ajuns la fata locului. Barbatul se afla in stare destul de grava. Era inconstient, informeaza The Telegraph.

Un barbat a cazut dintr-un avion, pe aeroport!

La spital, medicii au constatat ca avea coastele rupte. Barbatul de 30 de ani a murit la cateva ore de la incident. Inainte sa cada de pe usa, britanicul a stat 3 zile in aeroport asteptand sa gaseasca un zbor spre casa. Acesta si-a pierdut biletul pe care il avea platit si a fost nevoit sa astepte in aeroport.

Dupa 3 zile de stat prin salile de asteptare, barbatul a gasit un zbor spre casa. Avionul urma sa decoleze pe la 3 dimineata. Obosit si iritat, barbatul a devenit agresiv verbal cu echipajul de bord. Cand l-au vazut recalcitrant, angajatii companiei aeriene au incercat sa il dea jos din aeronava. In acel moment a cazut de pe usa direct pe pista.

Publicat: 30 May. 2018, 10:43 Life
Pe aceeași temă