Un barbat de 60 de ani a ajuns la spital cu dureri de burta crunte! Medicii au fost socati cand i-au facut radiografia! Ce avea bagat in posterior?

Publicat: 30 Nov. 2017, 13:31 Life

Un barbat a ajuns la spital cu dureri crunte! Un indian in varsta de 60 de ani i-a socat pe medici. Barbatul s-a prezentat la spital cu dureri de stomac foarte mari si stari de voma. Dupa ce i-au facut o radiografie medicii au descoperit ca indianul avea bagat in anus un obiect metalic lung de 21 de cm.

Doctorii au decis sa-l opereze de urgenta pentru a inlatura corpul strain. 90 de minute a durat procedura de indepartare a obiectului circular imens. Va intrebati care a fost motivul pentru care indianul a facut asta?

Ei bine, barbatul sustine ca avea dureri de stomac care nu-i dadeau pace si pentru ca nu avea prea multe resurse financiare la dispozitie nu a apelat la un doctor pentru a primi un tratament, ci la vraciul local care i-a recomandat sa-si introduca in anus obiectul metalic.

Dupa ce si-a revenit din anestezie, indianul a exclamat: „Mi-am invatat lectia vietii. Nu voi mai apela niciodata la un vraci. Mergeam deseori la vracii din localitate, dar nu inteleg de ce mi-au facut asta.

si-a bagat un obiect de 21 de cm in posterior 1

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Nov. 2017, 13:31 Life
Pe aceeași temă