Un artist celebru din România, prins drogat la volan! A fost testat pozitiv pentru cocaină + Oamenii legii i-au întocmit dosar penal

Publicat: 27 sept. 2023, 15:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Un artist celebru are probleme serioase cu legea! Cântărețul a fost prins de Poliție conducând sub influența substanțelor interzise. Din primele informații, acesta a fost oprit pentru un control de rutină și testat cu aparatul drug test. Rezultatul a fost pozitiv pentru cocaină.

Pe numele real Laurențiu Mocană sau Guess Who așa cum este cunoscut de publicul larg, a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan.

Guess Who, drogat la volan

Astăzi, 27 septembrie, în jurul orei 13:30, polițiștii de la Brigada Rutieră au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 37 ani pentru un control. La volanul mașinii se afla Guess Who. Artistul a fost testat cu aparatul Drugtes, iar rezultatele inițiale au arătat că acesta ar fi consumat substanțe interzise.

Ulterior, cântărețul a fost condus la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. Oamenii legii au întocmit pe numele rapper-ului un dosar penal.

„La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal”, a transmis Poliția.

Guess Who a fost prins drogat la volan

Vedete prinse sub influența substanțelor interzise la volan

În ultimii ani, mai multe vedete din România au avut probleme cu legea din cauza consumului de alcool sau substanțe interzise la volan. Cel mai recent caz este cel al Anei Morodan, cunoscuta influenceriță din mediul online, care a fost reținută pe 28 martie 2023.

În 2020, actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a fost prins la volan, în timp ce se afla sub influența drogurilor. De asemenea, Margherita de la Clejani a fost prinsă în 2020 conducând sub influența substanțelor psihoactive.

 

 

Sursă foto: social media

Publicat: 27 sept. 2023, 15:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă