Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață! Ce a făcut cu o noapte înainte de a se sinucide

Publicat: 08 iun. 2023, 23:05 Autor: Camelia Vedete

Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viață! Ce a făcut cu o noapte înainte de a se sinucide. 

Informațiile venite la CANCAN.RO spun că bărbatul a petrecut la restaurantul The Dream, din București, unde a consumat 12 pahare de vin. Se întorsese de la munte, unde-și consumase weekend-ul, și era mâhnit.

Pelger a stat de vorbă cu patronul restaurantului, dar și cu ospătarii. Era trist, tocmai îi murise o mătușă din Germania. Impresionat de drama prin care trecea, patronul nu a vrut să-i ia banii pentru consumație, i-a refuzat nota de plată. Stephan Pelger părăsea localul din Capitală miercuri, la ora 23:39. Camerele de luat vederi l-au surprins pe celebrul designer în ultimele ore din viață, iar CANCAN.RO le are. S-a retras către casă. Acolo unde avea să fie găsit spânzurat. Nu mai răspunsese la telefon de luni, după ce s-a întors din mini-vacanța de la munte.

Stephan Pelger s-a sinucis, după o lungă depresie!

Stephan Pelger s-a sinucis, după o lungă depresie! Cum a fost găsit celebrul designer de modă. 

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat pe data de 8 iunie 2023. Designerul de modă, în vârstă de 44 de ani, ar fi fost în depresie. Nu sunt indicii care să confirme că a fost victima vreunei infracțiuni, spun surse judiciare. Designerul a avut mai multe apariții controversate. De curând, acesta ieșise de la dezintoxicare.

Cum a fost găsit celebrul designer în locuința sa

„Str.C-tin Chiritescu, secția 8 Politie, Barbat, 44 ani, gasit spanzurat de catre un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publica-designer de moda”, au anunțat autoritățile.

Creatorul de modă a anunțat recent că a ieșit de la clinica de dezintoxicare în care s-a internat de bunăvoie. Suferea de insomnie cronică și lua 40 de pastile într-o singură zi.

„Eu am o depresie latentă. Nu e o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucură de viață, de prieteni, de ceea ce am realizat în atâția ani, dar am momente în care cad atât de rău… Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat”,  povestea Stephan Pelger, în urmă cu ceva timp.

Publicat: 08 iun. 2023, 23:05 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă