Ultima inovatie in materie de vopsit! Un hairstylist din Dubai i-a turnat nutella in cap clientei sale – Ce s-a intamplat dupa ce a spalat-o pe cap VIDEO

Publicat: 19 ian. 2017, 11:09 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Ultima inovatie in materie de vopsit! Un hairstylist din Dubai i-a turnat nutella in cap clientei sale - Ce s-a intamplat dupa ce a spalat-o pe cap VIDEO

Un salon de infrumusetare din Dubai tocmai a reusit sa dea mintile peste cap a milioane de femei. O tipa blonda a mers sa-si inchida putin nuanta la par si a facut-o intr-un mod cu totul genial…cu ciocolata NUTELLA. Stilistul salonului stia ca nimeni nu o sa-l creada asa ca a filmat totul chiar in timp ce a facut-o.

Barbatul a apelat la ciocolata ca sa faca asta pentru ca protejeaza parul mai bine si nu contine chimicalele pe care le contin in mod normal vopselurile de par.

Nutella se aplica exact ca o vopsea clasica. Se impacheteaza parul in folie de aluminiu si se asteapta ca firele de par efectiv sa se imbibe de ciocolata si sa prinda nuanta mai inchisa.

Ciocolata este aplicata direct pe par impreuna cu o cantitate mica de lapte iar apoi la final este spalat usor parul. Ceea ce nu este clar este cat de mult rezista aceasta “vopsea”.
Lumea este uimita insa sunt cunoscute efectele ciocolatei asupra tenului, asupra scalpului iar acum din cate se pare este benefica chiar si pentru par.

Publicat: 19 ian. 2017, 11:09 Autor: Echipa Ciao.ro Viral
Pe aceeași temă