Ultima imagine cu fosta soție a lui Andrei Gheorghe este cutremurătoare. Petruța a organizat o petrecere chiar înainte de a muri!

Publicat: 10 Dec. 2019, 15:15 Vedete

Petruța Gheorghe s-a stins din viață după ce a dus o luptă lungă și grea cu o boală gravă. Cu putin timp înainte de a trece într-o lume mai bună, fosta soție a lui Andrei Gheorghe a organizat o petrecere. 

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a fost un om extrem de bun care a schimbat în bine viața multora. Petruța Gheorghe era psihoterapeut și își dorea să vindece sufletele și mințile oamenilor care îi cereau ajutorul. Pe ea, însă, nu a mai ajutat-o nimic.A fost răpusă de o boală grea, la doar un an și jumătate după ce Andrei Gheorghe a fost găsit mort în urma unui stop cardio-respirator.

Ultima poză care există cu Petruța Gheorghe în viață o arată total schimbată, rasă în cap, probabil din cauza tratamentului. Poza a fost făcută acasă la Petruţa. Cei doi se separaseră, dar păstraseră o relaţie apropiată, mai ales că înfiaseră trei copii. Era însă zâmbitoare lângă el.

Vara trecută, Petruţa le-a mărturisit prietenilor că a trecut prin clipe cumplite până să învingă boala: „Dragii mei, mulţumesc. M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!”. 

Publicat: 10 Dec. 2019, 15:15 Vedete
Pe aceeași temă