Ultima emisiune pentru Andreea Mantea si Victor Slav. Cum si-au luat la revedere de la telespectatori?

Publicat: 27 Jul. 2018, 13:59 Vedete

Prezentatorii emisiunii Wowbiz au inchis sezonul intr-un mod emotionant.

Cei doi au inchis usile emisiunii pe care o modereaza. Potrivit unor informatii recente, se pare ca aceasta a fost ultima emisiune a celor doi, pentru ca acestia nu vor mai avea emisiunea wowbiz din toamna.

„Am un nod in gat…Ma inclin inca o data in fata dumneavoastra si va multumesc din tot sufletul si din toata inima, caci fara dumneavoastra nu am fi ajuns aici. Iata ca toate au un inceput, toate au un final. Trebuie sa vina si vacanta pentru noi. Pentru mine sunteti WOW”, a declarat Andreea Mantea.

Prezentatorii au fost mai emotionati ca niciodata.Ultima emisiune pentru Andreea Mantea si Victor Slav. Cum si-au luat la revedere de la telespectatori?

„Si pentru mine, bineinteles…Concediu placut celor ce sunt in conceidu si celor ce urmeaza sa intre in concediu, celor care au avut concediu, spor la munca. Numai bine, va iubim.
Noi de obicei avem costume. Nu ne intrebam unul pe celalalt, dar ne potrivim. Avem un simt, o chimie. Cand eu simt sa ma imbrac in negru, ea se imbraca in rosu. Cand simt sa ma imbrac in rosu, ea nu se imbraca in alb. Mie nu imi place rosu-alb”, a spus Victor Slav.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Jul. 2018, 13:59 Vedete
Pe aceeași temă