Blocul care pe fiecare balcon are o mica padure! Canadienii au revolutionat complet locuitul la apartament

Publicat: 11 aug. 2017, 01:37 Autor: D. C. Life
Blocul care pe fiecare balcon are o mica padure! Canadienii au revolutionat complet locuitul la apartament

 turnul copac din toronto

Turnul Copac – blocul care pe fiecare balcon are o mica padure

Un nou tip de padure pe verticala a luat nastere in Toronto, acolo unde copacii cresc, la propriu, in balcon. Firma de arhitectura Penda, in colaborarea cu o firma de cherestea au pus la punct designul pentru turnul de 18 etaje, invelit in verdeata.

Balcoanele mari, modulare sunt gandite sa arate precum crengile unui copac si sa optimizeze vederea pentru fiecare locuitor.

 turnul copac din toronto

„Turnul copac” din Toronto a fost creat sa arate ca un arbore imens. Invelit in lemn si acoperit de plante, constructia este cu siguranta una care atrage atentia prin inovatie si design-ul unic. Cheresteaua de pe fetele blocului a fost fabricata special pentru cladire si asamblata pe bucati inainte de montajul propriu-zis. In turn nu sunt doar blocuri de locuinte, ci si o gradinita, o cafanea, precum si are workshop-uri creata special pentru comunitate.

Turnul Copac

 turnul copac din toronto

„Orasul nostru este un ansamblu de otel, beton si sticla”, a declarat partenerul firmei Penda, Chris Precht, potrivit Dezeen. „Daca mergi prin oras si dintr-o data vezi un turn acoperit cu arbori si verdeata, contrastul e unul interesant. Caldura si aspectul natural al lemnelor si al plantelor care cresc pe fatada lui aduc cladirea la viata. Aceasta constructie ar putea fi un model pentru dezvoltarea unui proiect in armonie cu mediul inconjurator”, a adaugat barbatul.

Citeste si:

Pare o poza ca oricare alta, insa daca o vezi completa ramai MUT! Cum s-a imbracat tipa asta la pescuit

Fenomen absolut bizar: locul din lume unde fetele se transforma la pubertate in baieti si le cresc organe genitale masculine! Medicii nu au nicio explicatie

Publicat: 11 aug. 2017, 01:37 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă