Tudor Ionescu, de la Fly Project, mărturisire-bombă: „De 2 ani dorm pe canapea!”

Publicat: 09 Nov. 2019, 21:26 Vedete

„De 2 ani dorm pe canapea! Nu-ți imagina că mai am loc undeva", povestea Tudor Ionescu, solistul Fly Project, cu câteva ore înainte să decoleze spre Amsterdam, acolo unde a ales să călătorească anul acesta de ziua lui. CIAO.RO a obținut un interviu în exclusivitate! 

Altfel, familia Ionescu o duce foarte bine, perfect concentrată pe creșterea și educația micuței Ilinca, fetița lor care are deja 2 ani și jumătate.

Cred aș povesti până poimarți despre cât de mult s-a schimbat viața noastră de când a venit Ilinca. Nici nu știu cu ce să încep. Cu faptul că de fiecare dată când plec de acasă mă gândesc oare Ilinca a mâncat la ora la care trebuia, oare ce am mâncat, oare cât a mâncat, oare a făcut treaba mare. Sunt lucruri la care nu te gândești până să ai copil sau nu le înțelegi. Noi ne doream de mult timp un copil, a venit mai târziu decât ne-am fi așteptat, adică a fost un copil 100% dorit. Acesta este și motivul pentru care totdeauna m-am gândit că sunt pregatită pentru a fi mamă, până m-a pus viața în fața faptului împlinit. Am avut o mică depresie la început, pe care n-am inteles-o. Pe urmă m-am lămurit ca era ceva hormonal. Și totuși… cum să-ți dorești un copil atât de mult și în momentul în care îl ai, tu să fii depresiv. Îmi făceam griji că nu sunt o mamă bună, că nu știu cum să pun problema, că nu înțeleg…  Recunosc însă viața este foarte frumoasă așa. Nu vreau să fiu patetică, dar când ai un copil chiar te simți împlinit„, declară Anamaria Ionescu, soția artistului.

Mult mai pragmatic, însă, Tudor se gândește la situația… „tehnică” a familiei lor. „Mama Anei stă cu noi de doi ani, de când s-a născut Ilinca. Ăsta este un lucru bun, ascultați-l pe fratele vostru. Bunica a stat cu Ilinca cel mai mult de când s-a născut. Este perfect!„, explică artistul.

Am crescut-o pe Ilinca urmându-ne instinctul. Noi simțim ce este mai bine pentru copilul nostru. Sigur, am citit, ne-am documentat, este foarte bine să fim informați, însă din toate acestea este important să extragi ce este potrivit pentru tine. Ca și până acum, o să-mi ascult instinctul atunci când vine vorba de educația Ilincăi„, a conchis Anamaria Stancu.

Altfel… cuplul Ionescu, Tudor și Anamaria, și-au permis o excapadă de câteva zile în Amsterdam. Solistul trupei Fly Project a împlinit 40 de ani pe 3 noiembrie, iar ziua de naștere l-a prins in capitala Olandei alături de femeia alături de care trăiește de mai bine de 15 ani. Și pentru că dacă am avut mingea ridicată la fileu, nu puteam să nu mă bucur de ea și să-i întreb cum le este viața de cuplu după venirea pe lume a micuței lor.

Tudor, degajat, a răspuns din prima, în exclusivitate pentru CIAO.RO. „De 2 ani dorm pe canapea! Nu-ți imagina că mai am loc undeva”. „Mama stă cu noi de doi ani de când s-a născut Ilinca. „În cazul nostru, nu numai că a funcționat această combinație, dar ne-a și salvat. Recunosc că am avut momente grele, am avut conflicte, iar ea ne-a ajutat să trecem peste„, conchide Anamaria Stancu.
Publicat: 09 Nov. 2019, 21:26 Vedete
Pe aceeași temă