Tristan Tate, primele declaraţii după ce a apărut aproape dezbrăcat alături de Alexandra Stan: ‘Nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România’

Publicat: 10 May. 2021, 14:39 Vedete

Tristan Tate a făcut primele declaraţii despre relaţia cu Alexandra Stan, după ce în spaţiul public au apărut câteva poze indecente cu ei doi. Pe lângă cuvintele de laudă pe care le-a spus despre artistă, bărbatul a ţinut să precizeze că nu el a dat presei imaginile respective.

Alexandra Stan şi Tristan Tate au fost surprinşi în urmă cu câteva săptămâni extrem de apropiaţi. Până acum cei doi nu au făcut nicio declaraţie cu privire la povestea lor de dragoste, ba chiar artista mărturisea în cadrul unui interviu faptul că îi este teamă să spună dacă are sau nu o relaţie, însă simte ceva pentru cineva.

Acum lucrurile sunt extrem de clare. Au avut o scurtă relaţie, intensă şi plină de pasiune, dar totul s-a spulberat. Mai mult, Alexandra Stan îl acuză pe Tristan Tate că el ar vinovat pentru tot scandalul în care a fost implicată.

Tristan Tate și Alexandra Stan s-au despărțit

În ceea ce priveşte subiectul pozelor, bărbatul a ţinut să precizeze, clar şi răspicat faptul că nu are nicio legătură cu publicarea lor.

“Pozele? Cam 100 de persoane au acele poze. Ea nu este timidă. Ea voia să posteze un video cu ea făcând twerk dezbrăcată pe Internet și voi credeți că pozele au fost date în presă de către mine? E ridicol! Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a frânt inima…”, a declarat Tristan Tate la Antena Stars.

Mai mult decât atât, Tristan Tate a avut numai cuvinte frumoase de spus despre cântăreaţă, însă a lăsat de înţeles că i-a frânt inima după ce s-a îndrăgostit nebuneşte de ea.

“Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea”, a mai spus Tristan Tate.

Alexandra Stan, dezvăluiri picante despre viaţa sa intimă

Cu ceva timp în urmă artista a recunoscut public chiar și faptul că a experimentat relații sexuale în grup și că a întreținut relații intime cu alte femei.

Recent, cântăreața a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, acolo unde a avut parte de o întrebare fierbinte: ”Ești bisexuală?”

Frumoasa blondină nu a stat prea mult pe gânduri, iar răspunsul l-a oferit cu zâmbetul pe buze: ”Da, uneori! Nu sunt tot timpul! Nu aș putea să spun că în momentul de față sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc și bărbații, și femeile.

Am avut într-adevăr experiențe: eu, cu un bărbat și încă o femeie. Dar, în momentul de față, dacă mă întrebi, nu aș simți să fac chestia asta. Pentru că acum sunt așa pe un drum al meu, spiritual și profesional. Și simt că energia asta sexuală dacă mi-o pierd, nu se mai manifestă niște lucruri, simt că este prețioasă, simt să o țin pentru mine, nu țin să fac asta cu nimeni.

Adică nu țin să fac sex deloc. Și nu am făcut dinainte să plec la Survivor, adică acum multe luni. Știu că e o declarație în premieră, dar simt că așa e bine în momentul de față, simt că trebuie să mă focusez pe alte lucruri, pe ceea ce am eu de făcut. Am în cap niște planuri atât profesional cât și spiritual și nu vreau să-mi fur căciula singură.

Dar au fost momente în viața mea când mi-a plăcut să experimentez. Atâta timp cât nu am făcut rău la nimeni și toată lumea a fost de acord cu asta…”, a spus Alexandra Stan la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 May. 2021, 14:39 Vedete
Pe aceeași temă